Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta elkezdtem verseket írni egy lánynak, elvárja, hogy minden nap írjak egy verset... Hogy értessem meg vele, hogy ez nem így működik?
Egyébként is, ha minden nap írsz neki, akkor a varázsát is elveszti. Ne legyen már ilyen követelőző.
Mond meg neki, h ha nyújtod a kisujjad Ne lopja el az egész karod.
Kezdj el lényegre törö, rövid verseket irni. Pl:
Szép a pu_ci
Jo a f_sz,
Gyere gyorsan
Megb__lak.
Ha nem érti meg, akkor sehogy.
Én is hajtottam olyan lányra, aki miután megtudta, hogy NÉHA szoktam verseket írni (mondjuk 2 évente egy olyan van, ami vállalható... meg egy 5-10, ami szinten aluli, és nem szívesen mutatom meg senkinek), utána egyből követelte, hogy írjak neki azonnal verset. Namármost én verset csak búskomor, szerelmi bánatos állapotban tudok írni, hasonlóan nem túl vidám témában. Ezt mondtam is neki, és hozzátettem, hogy ezeket tudva szerintem addig örüljünk, ameddig vele kapcsolatban nem akarok verset írni.
Nem értette meg, és nagyon megsértődött. Én meg akkor azt mondtam, hogy talán ezt nem kéne erőltetni. Egyébként is volt még más furcsasága is.
A minden nap egy vers még a legtermékenyebb költőknek is durván sok. Ez még Petőfinek sem ment. Ennyit azért illene tudni irodalomból, hogy ez nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!