Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtem irni egy lánnyal aki 2éve visszautasított?
Figyelt kérdés
Elkezdtem irni megint egy lánnyl aki 2éve visszautasított és küldtem magamról képet és csak egy szivet küldött rá az azt jelenti h nem tetszek neki?A másik az hogy reggel azt mondta h ír mert megy orvoshoz és csak este írt ez nagy baj?2021. febr. 12. 15:27
1/4 anonim válasza:
nem csodálom hogy visszautasított xd
2/4 anonim válasza:
Hát végülis írt... De minek küldtél amúgy neki képet? Lehet hogy nem az a baj, hogy nem jössz be neki, de nem sok mindent lehet reagálni egy random képre.
3/4 anonim válasza:
Tartsd a vonalat vele, aztán idővel eldől, hogy mire juttok.
4/4 anonim válasza:
Ilyen nyelvtanilag értelmes mondattal kezdesz nála is, mint az "elkezdtem írni egy lánnyal"? Esetleg "írtam egy lánynak", vagy "elkezdtem írogatni egy lánynak", vagy "elkezdtem levelezni egy lánnyal"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!