Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem értem mi van most?!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem mi van most?!

Figyelt kérdés
Nagyon kedvelek egy csajt,aki történetesen az osztálytársam.1 éve éreztem,hogy talán lehet közöttünk valami.Mindig is kedves volt hozzám és látszott rajta, hogy kedveli a társaságomat. Viszont úgy vettem észre, hogy 12.-ben egy kicsit megváltozott, most is kedves velem, de azt vettem észre, hogy mindig én kezdeményezek. Nagyon sokat gondolok rá és nem tudom, hogy van-e esélyem nála. Egy hete randiztunk és elég jól mentek a dolgok, kellemes kis időtöltés volt.Az a harci helyzet, hogy jön az érettségi és a tanulásra kéne fókuszálnom,viszont tényleg nem tudom elfelejteni. Mit tegyek? Hívjam el randira érettségi után és mondjam el hogy érzek? Vagy hamarabb kellene?

2023. ápr. 13. 18:42
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Hamarabb.
2023. ápr. 13. 18:43
 2/9 A kérdező kommentje:
18/F vagyok ezt kihagytam, a csaj meg szintén 18
2023. ápr. 13. 18:43
 3/9 A kérdező kommentje:
1-es válaszoló kifejtenéd egy kicsit? Gondoltam majd nyáron, ahogy lejárt az érettségi és felvételi, akkor elmondok neki mindent, mert azt hiszem ugyanabban a városban fogunk egyetemre járni. Szerinted akkor késő lenne?
2023. ápr. 13. 18:45
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Hát hívjad..mondjuk én nagyon meg válogatnám már kiért kezdek el úgymond “szenvedni” meg kinek nyalom ki a seggét kb csak azért hogy velem legyen..de én már más korosztály vagyok…kevesebb a türelmem.
2023. ápr. 13. 18:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Seggnyalásről szó ninc. Csupán úgy éreztem, hogy ez a csaj komolyabb az átlagnál és akár lehet valami.Amúgy meg egyetértek veled fölösleges lenne egy olyan csaj után futkorászni aki le se sz*r, de jelenleg ennél komplexebb a helyzet.
2023. ápr. 13. 19:02
 6/9 A kérdező kommentje:
*nincs
2023. ápr. 13. 19:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Mit nem értesz? xd

Nem hiszem, hogy 1 randi oszt vagy szoroz, ha egyébként rendesen tanulsz.

De érettségi után is elhívhatod, ha szerinted akkor jobb lenne.

2023. ápr. 13. 20:06
 8/9 anonim ***** válasza:
37%
Most 2023 van.
2023. ápr. 13. 22:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Én érettségi utánra tenném. Sajnos tapasztaltam, hogy nem jó érettségi előtt összejönni egy lánnyal.:/
2023. ápr. 14. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!