Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ezt már nem értem. Mi a véleményetek?
17/L
Az ikertesómról van szó. Megismerkedett nyáron a táborban egy fiúval. A táborban én is ott voltam. Egyértelmű jeleket küldött a tesómnak. Pszichológusnak tanulok, ezért tudok testbeszédet olvasni. Egy csapatban is voltak, és beszélgettek. Én egy szót nem váltottam vele, csak azt olvastam le a testbeszédéről, hogy nagyképű, magabiztos. Aztán hazajöttünk. Bekövette a srác instán, a tesóm Facebookon. A tesóm ráírt, beszélgettek, de nekem elég erőltetettnek tűnt a srác részéről. De azt meg kell mondanom, hogy folyamatosan nézi a storyait, Likeolja a képeit, és mindenféle hülye megosztását. Amikor valamelyik délután a könyvtárba ültem, ő is ott volt , és megáll mellettem, és kérdezi, hogy én hogy hogy egyedül vagyok itt. Amikor megismertem egyértelmű volt, hogy összekevert tesómmal. Azonnal mondtam neki, hogy nem vagyok egyedül itt van az ikertesóm is. Ő is odajött, és neki álltam kérdezgetni. Na és ahogy beszélt, és amiket csinált rájöttem, hogy én annyira rosszul olvastam le a testbeszédét. Remegett néha a hangja, állandóan a telefon tokját piszkálta, hadart, és a lábát a tesóm felé fordította, majd egyszer csak az egész testével felé fordult. Akkor jöttem rá, hogy a magabiztos álca mögött, egy zárkózott, önbizalomhiányos srác van. Amikor felállt megakarta ölelni tesómat, de az a hülye nem állt fel. Ezek után azt hittem, hogy biztos, hogy összejönnek. De nem. Elmentünk Prágába, és tesóm megint ráírt. Ez a beszélgetés már nem volt vontatott. Megdicsérte az új haját, kedves volt, és érdeklődő. Aztán amikor zajlott már a beszélgetés javába annyit írt, hogy "én most megyek aludni jó éjt." Azóta senki nem írt senkinek, és nem is találkoztak. Én már nemtudom mit gondoljak. A srác ekkora papucs? Vagy szórakozott a tesómmal?
Bocsánat nagyon hosszú lett, de szerettem volna leírni részletesen.
Nektek mi a véleményetek?
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Könyörgöm, ne gondold már magad pszichológusnak csak azért mert első éves pszichológus hallgató vagy az egyetem (jó esetben), vagy az internetről mindenféle baromságot összeolvasgattál.
Lehetséges, hogy csak hirtelen fellángolás volt és rájött, hogy személyiségileg nem jön be neki. De az is lehet, hogy csak elfoglalt/elfáradt épp a mindennapokban, vagy csak nem akarja túlságosan zavarni a tesód. (Azt nem írtad milyen régóta nem beszéltek)
#1: Nem gondolom magam pszichológusnak, de amit tanultam azt próbálom alkalmazni a mindennapokban és segíteni vele az embereknek.. sajnálom hogy neked ez jött le.
Kb. 1 hónapja nem beszéltek
"ezért tudok testbeszédet olvasni"
De, pszichológusnak gondolod magad.
A sztori meg pont annyit mond el, hogy egyáltalán nem vagy még elég érett ahhoz, hogy valakiről úgy alkoss véleményt, hogy nem is beszéltél vele. Azon kívül meg, beszélgettek, megunták, ennyi. Nem kell ezzel foglalkozni.
#2:
"hogy egyáltalán nem vagy még elég érett ahhoz, hogy valakiről úgy alkoss véleményt, hogy nem is beszéltél vele"
Igen ebben igazad van...mégegyszer ilyen hibát nem követek el. :)
A srác ekkora papucs? Vagy "szórakozott a tesómmal?" - Egyik se. A papucs kifejezés teljesen mást jelent, egy önbizalomhiányos ember pedig ilyen helyzetben nem fog szórakozni.
Szerintem annyi az egész, hogy a tesód nem kereste, a srác meg ebből azt szűrte le, hogy ennyi volt.
És neked amúgy ehhez mi közöd :D?
A tesód kért meg, hogy írd ki ide azt a kérdést, vagy mi? Erről panaszkodik neked folyamatosan? Mert akkor megértem, hogy nem tudsz mit mondani, ezért ide jöttél segítségért. Másképp nem. Eszembe nem jutna arról vélekedni, hogy a testvérem kivel szűri össze a levet, kivel írogat - vagy nem írogat ebben az esetben -.
16/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!