Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy “hallway crushom”, és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy “hallway crushom”, és szerintem meleg. Vagy csak túlgondolom?

Figyelt kérdés

Tehát, van egy srác a suliban, aki ha jól tudom egy évvel idősebb nálam, NAGYON jól néz ki szív leszakad. A napokban gondolkoztam rajta, hogx odamegyek hozzá beszélgetni, esetleg elkérni az instáját meg ilyesmi.

Viszont szerintem meleg. Semmi közös barátunk nincsen, egy szót se beszéltünk még egymással. Az egyik osztálytársamnak bejött ennek a srácnak az egyik haverja, ezért jobban észrevettem hogy sokat vannak együtt. IGEN, életem szerelme és a pali aki tetszett az osztálytársamnak. Nagyon tapizósak??? egymással, MINDIG együtt vannak, és tudom hogy ez nem tűnik nagy dolognak. De ha látnátok őket szerintem ti is elgondolkoznátok ezen.

Tehát dióhéjban ez az oka annak, hogy fosok odamenni hozzá🌝

KÉRLEK SEGÍTSETEK

16/L

#meleg #barátság #Crush #hallway crush
2023. márc. 25. 21:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Lépj felé, aztán majd kiderül hogy meleg-e vagy sem.
2023. márc. 25. 22:56
 12/17 anonim ***** válasza:
86%
#10 sok fiú ezt csinálja viccből
2023. márc. 25. 23:11
 13/17 anonim ***** válasza:
85%
#12 Nekem nagyon fura ez, nem igazán fér bele a vicc kategóriába, bár a barátnőmmel elvagyunk a shippelgetéssel. :D De bizarr a mai humor, az már biztos.
2023. márc. 25. 23:30
 14/17 anonim ***** válasza:
29%
Hol élünk...🤦‍♂️
2023. márc. 26. 01:06
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én például eljárok melegbárokba, élvezem néha a sztrip showt is, meleg haverommal szoktam táncolni, meg hasonló, de full hetero vagyok. Miért teszem mindezt? Mert jó. Kurvára szabadnak érzem magam. Ráadásul jó móka sokkolgatni az embereket.
2023. márc. 26. 12:44
 16/17 anonim ***** válasza:
83%
valószínűleg nem meleg, szóval nyugodtan menj oda hozza holnap a suliban
2023. márc. 26. 13:12
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Na mik voltak ma oda mentél hozzá?
2023. márc. 27. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!