Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagy problémának számít vagy csak túlgondolom?
Figyelt kérdés
A barátomat kérdeztem egyszer szex után hogy milyen érzés volt neki. Mármint általában úgy csináljuk hogy jó érzés persze de akkor volt egy olyan része ami kifejezetten jó volt. Inkább lassú de végig csókolóztunk és öleltük egymást, olyan volt hogy az egész testemben éreztem. Más volt mint amikor csak szimplán jól esik, úgy mondanám hogy belül is kötődtünk nagyon közben vagy valami ilyesmi. De neki nem ilyen volt, csak annyit mondott hogy jó volt de semmi ilyesmit amit leírtam. Aztán kiderült hogy csókolózás közben sem. Mármint nekem konkrétan bizsereg a hátam ha fogja közben és még a lábujjaimban is érzem hogy jó érzés. De neki nem ilyen.Azt mondanám, hogy mindenkinek más érzés és ez az egész ember függő. De közben picit lelombozott hogy nekem valami teljesen más élmény volt mint neki.Érdekel hogy csak túlgondolom-e. Már 9hónapja együtt vagyunk ha ez számít. Én 16vagyok ő pedig lassan 18. Egyébként mindezt elmondtam neki és megbeszéltük de kicsit akkor is rossz volt hogy neki nem olyan mint nekem. Arra jutottunk hogy megpróbáljuk úgy csinálni hogy ő is érezhesse ezt és egyszer csak sikerül de nemtudom hogy működne-e vagy ő csak szimplán nem érzi ennyire. Remélem érthető és lehet kicsit összecsaptam csak most ez mind benne volt a fejemben és ki kellett adnom. Mit gondoltok erről? Természetes vagy ő nem kötődik hozzám ennyire erősen?2023. márc. 16. 17:54
1/6 anonim válasza:
Férfiként írom hogy életemben 2 alkalom volt ami túl ment mindenen…amúgy a legtöbb kb ugyan olyan érzés volt. Az elsőbe szerelmes sem voltam de én nem tudom hogy csinálta…de kétszer durrantam el egymás után…közben meg remegtem is annyira jó volt (pedig csak cumizott)
Na a második…én belé fülig szerelmes voltam. Nagyon jó szex után el kezdte ki verni…majd valami akkorát élveztem hogy az egész testét be terítette. Azóta sem egyedül sem mással nem volt ilyen…az volt az egyetlen alkalom, nem is értem hogy sikerülhetett az.
De ez a kettő maradt meg…a többi kb ugyan olyan volt. Lehet nőknél más ez.
2/6 anonim válasza:
Simán lehet, hogy neki nem volt annyira különleges, mint neked, de ez nem a te hibád. Ha orgazmusa volt, akkor rossz nem lehetett.:)
3/6 anonim válasza:
A legtöbb fiú nem érzelmes annyira,mint egy lány és nem fogja részletezni az érzéseit olyan intenzíven sem.
4/6 anonim válasza:
Ez azért van mert a férfi sokkal többet foglalkozik a női testtel szex közben, a nő pedig csak élvezi és hagyja magát.
5/6 anonim válasza:
#3 akkor én lány vagyok belül:)
F
6/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, azóta beszéltünk róla és nem arról van szó, hogy nem érzelmes mert az és én ezt nagyon imádom benne. Azt hittem dugni szeret és nem szeretkezni, ezért nem volt olyan neki mert általában a kettőt vegyítve csináljuk. Tegnap pedig kipróbáltuk csak a dugást és nem élvezte ahogy én sem. Lehet csak próbálgatnunk kell ez az egészet egymással hiszen az elsők vagyunk egymásnak.
2023. márc. 19. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!