Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fogok tudni valaha másra nézni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogok tudni valaha másra nézni?

Figyelt kérdés

Az első szerelmemet 4 évig szerettem, de nagyon durván bele voltam esve folyamatosan tenyleg csak rá tudtam gondolni stb olyan csodálatos volt mint amilyet elgondolni sem tudtam volna. Negy év utan rájöttem hogy ebből sosem lesz kapcsolat, mert ő csak barátkent tekintett rám, de én már ezt így nem bírtam tovább. Megszakítottam vele minden kapcsolatot, már nem is szoktunk találkozni, felejteni próbáltam. Sokáig magam alatt voltam, sírtam, és nem tudtam másra nézni. Kb egy évet voltam ebben a depresszív állapotban, és utána nyílt ki a szemem, és észrevettem hogy mennyi ember van körülőttem ilyen térén. Egy újabb év eltelt azóta amiota kinyílt a szemem, sokan tetszettek, rövidebb hosszabb ideig, de senki iránt nem éreztem úgy mint az első igazi szerelmem iránt azóta sem. Valaha leszek még igazán szerelmes?

(Azóta már találkoztam az illetővel és már ő sem tetszik)

L

2023. márc. 23. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Leszel, csak ne foglalkozz állandóan az elsővel, és ne is hasonlítsd össze senkivel.
2023. márc. 23. 22:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, biztosan leszel még szerelmes, csak még nem jött el a megfelelő ember.
2023. márc. 23. 23:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehetsz, csak valószínűleg bizonyos helyzetekben talán nehezebben bízol meg majd benne. Kell majd egy kis idő, ameddig az újat nem azonosítod az előzővel.
2023. márc. 24. 00:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy már előttem is írták, ne gondolj az előzőre . Ha jön valaki új, csak vele foglalkozz, ne hasonlítsd vele.
2023. márc. 24. 07:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2023. márc. 24. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!