Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első nagy szerelem tényleg sírig tart? Vagy legalább sose lehet elfelejteni teljesen?
Én 18 évesen voltam hasonló helyzetben, 4 évig voltunk együtt majd jött a szakítás, azóta volt több kisebb kapcsolatom most pedig egy több mint másfél éve tartó.
Úgy érzem szerelmes vagyok de hasonlóan hozzád alkalmanként eszembe jut mennyivel másabb volt az a kapcsolatom és hogy olyan elvakult szerelmet mint iránta éreztem, szerintem sosem fogok újra érezni. 26f
Elfelejteni nem lehet. Hiszen ha mindent elfelejtenénk nem tapasztalnánk, nem tudnák összehasonlítani dolgokat, nem lennének emlékeink. Meg miért is kéne elfelejteni? Ha néha-néha nosztalgiázol nem baj.
De tovább lépni azt jelenti számomra, hogy már nem akarok tőle semmit. Szép emlék, de ennyi.
Minden komolyabb élmény örökre megmarad. Miért is kéne elfelejteni?
A szerelmek is. Nemcsak az első. De nem azért, mert hiányzik, vagy mert ne léptem volna túl rajta. Normális esetben az ember örökké emlékszik a nagyobb, fontosabb, érdekesebb momentumokra az életéből. De még a kisebbekre is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!