Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valakit elfelejteni akit alig ismertem de belezúgtam?
Nem volt hosszú ismertség, de néhány alkalom után már mégse kellek neki. :(
Az elején nem érdeklődtem iránta, csak elhívott egyet sétálni. Aztán teljesen szerelmes lettem, ő meg talált jobbat nálam. :(
2es vagyok, és kitartok a véleményem mellett: könnyen.
A szerelemnél ez általában is jellemző, pláne ha alig ismered a másikat: az ember a hiányzó részeket kipótolja fejben és ezáltal létrehoz egy képet az adott személyről, és ebbe lesz szerelmes.
Igazából ezt hívják rózsaszín ködnek, amikoris nem látod a másik vlaó énjét amiatt a kép miatt, amit a fejedben hoztál létre.
Egy normálisan haladó párkapcsolatban ez a rózsaszín köd kb 4-7 hónap alatt feloszlik. Ilyenkor vesszük észre a másik fél hibáit. Sokakat ez kiborít és azzal vádolják a másikat, hogy az elején nem olyanok voltak, pedig de, csak a rózsaszín köd miatt nem vették észre.
Hisz hogy szerethetnél valakit, akit nem is ismersz? Nagoynis könnyen, mert csak a fejedben létezik ilyen formában.
Egyébként uganezen elv miatt képesek emberek ténylegesen beleszeretni nagy sztárokba, elóadókba, vagy akár fiktív karakterekbe. Látsz belőle egy szeletet, amit kifelé mutat, de azt már nem, ami négyszemközt lenne, úgyhogy azt te képzeled el. Meglepődnétek, ha tudnátok mennyi olyan tinilány van, aki arról fantáziál, hogy összejöjjön Draco Malfoyyal (a Harry Potter sorozat köcsögével:D).
Szóval Kérdező, teljesen megértem, hogy beleszerettél az adott illetőbe, de miután te magad is belátod, hogy alig ismered, egyértelmű, hogy amit szeretsz, az csak a róla létrehozott kép.
Az ilyen képekkel amúgy jó érzés fantáziálni, ezzel ninc is semmi baj, csak legyünk tisztában azzal, hogy ez nem a valóság.
Mert mi a valóság? Az, hogy pár alkalom után lepattintott. Ráadásul még büdöset is szarik. Gyanítom ez nincs benne az ábrándjaidban, igaz?:D
Valóban kiegészíti az ember agya infókkal amiket mond.
De attól még az érzés létezik és NEKEM valóság. Még ha hülyeségnek is tűnik.
Ez igaz, ha számodra vlaóság, azt valóságként kell kezelni. Én is voltam szerelmes Ahsoka Tanoba, pedig tök hülyeség:D
Ennek ellenére segíthet annak a tudatosítása, hogy ez az érzés objektíven a nagy semmiből táplálkozik.
Egyébként mint ilyen, ha nem tartod az adott személlyel a kapcsolatot, akkor pár hét vagy max 2-3 hónap alatt szinte magától lebomlik ez a "szerelem".:)
Már ha nem tartod direkt fenn, mert akkor addig tart amíg fenntartod.
Igen, eltűnt egyszer 4 hétre. Nem kerestem meg letöröltem mindenhonnan, de megmaradt.
Most hogy újra feltűnt elmentem a 3. randira vele és hirtelen még jobban szerelmesnek éreztem magam.
Most, hogy megint lapátra kerülök 4. randi nem lesz. Megpróbálok akkor se reagálni ha megkeres újra.
Tiltsd le a fszba, akkor megpróbálni sem tudja.
Valószínűleg a "ha nincs ló, jó a szamár is" alapon csak kihasznál téged.
Igen, én is erre gondolok.
Csak nagyon fáj. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!