Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon belezúgtam valakibe hogyan tudom minnél hamarabb elfelejteni? 42/N
42 évesen azt gondolná az ember, hogy van némi tapasztalatod ilyen téren.
Sok dologtól függ. Ha együtt dolgoztok, akkor nem lesz egyszerű. Ha nagyon gáz a helyzet, az első lépés, hogy tüntesd el a szemed elől. Ne lásd nap, mint nap. Ne nézegesd a facebookon, etc. Ez akaraterő kérdése, fejben kell eldöntened. Menj el barátnőzni hétvégén, szórakozni, ismerkedni. Ereszd ki a gőzt. Ez segít.
a férjedet egyszerűen, kitörlöd azt a 26 évet a fejedből, és új életet kezdesz. :D nem őt akarod, igaz? :D
el se tudom képzelni, h vkit szeretek, és belezúgok másba, még azt igen, h testileg vonz, de azt a bnőn vezetném le. :D
Én ismerem ezt a helyzetet, a korodat is... ha olyan messze van, nem nagyon kell semmit csinálnod, szépen el fog zárványosodni...én "szerelmes" voltam így egy nőbe vagy 15 éven át.
Ha meg olyan messze van, azért ez nagyon részt illúzió nem valódi ismeretség.
Szerintem ezt a belezúgást inkább a férjed váltotta ki, mint az a távoli jóember.
Keress valakit közelebbről!
Sajnos ma rájöttem, hogy nem belezúgtam hanem szerelmes vagyok! Ez már számomra rémisztő, nem tudok másra gondolni csak rá. Ezen kell valahogy túlesnem. Ez egy kihívás számomra.
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!