Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitseget szeretnek kerni.Van egy srac akivel egyutt voltam tobbszor is,es tobbszor szakitottunk.Ma is talalkoztunk,a legutolso talalkozasunk meg akkor volt mikor egyutt voltunk.Ma smaroltunk es mondta h senkinek ezt senkinek ez mit jelent?
Nem sikerült leírnom mert véletlen hamarabb elküldtem xd
Szóval nem kell ahhoz 10/10 lenned. Sőt, az igazi kapcsolatok nem is ott kezdődnek. Persze fontos a külső, de hosszútávon a személyiség a mérvadó. Tudod, a külső megfog, a belső megtart.
Mindenki elutasit
Az alakom miatt(husisabb vagyok)
A fogaim miatt(szetalnnak,azaz resek vannak kozottuk)
A stilusom miatt
Mindenert....
Nincs olyan aki elfogad
Meg a sajat szuleim sem..
14-nek igaza van.
Először meg kell változnod annyira, hogy el tudd fogadni magad, utána ha már pozitív kisugárzással tudsz mások felé nyitni, lehet ismerkedni. De neked kell megtenned az első lépést.
Külső megjelenés, fogak, stílus? Ezeken lehet változtatni. Elkezdesz sportolni, fogszabályzót hordani. A személyiségen is lehet javítani. Ha elég elszánt vagy, sikerülni fog 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!