Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsíptem magam, és azt mondta a srác, hogy így nem tetszel nekem?
Figyelt kérdés
Ez bunkóság? Azt mondta, hogy hát ebben a sminkben nem nézel ki jól? Jobban szeretem, ha smink nélkül vagy, vagy kevesebben.2023. márc. 18. 13:26
11/16 anonim válasza:
Tanuld meg fogadni a kritikát, bár ez annak sem mondható, csak van véleménye, ami ugye előnyös kéne legyen.
12/16 anonim válasza:
#10 azért, mert szeretik szépnek érezni magukat mások előtt is. És a sminktől lesz önbizalmuk, + ami még a legfontosabb, így szeretik magukat.
13/16 anonim válasza:
Hogy bunkóság-e, az a stílustól függ. Nem mindegy, hogy csak úgy odaveti, hogy "Így nem tetszel" vagy kulturáltan, tiszteletteljesen megfogalmazta. Ha az utóbbi történt, te reagálod túl. Ha nincs benne rossz szándék, nem kell annyira a szívedre venned.
De azért az előző válaszokkal sem értek igazán egyet. Én nem sminkelek, ki nem állhatom a gondolatát se, de attól még azt mondom, hogy ha valaki ismeri a határokat, és így érzi jól magát a bőrében, miért ne? Oké, a legtöbb fiúnak nem tetszik a három kiló vakolat, de van ízléses smink is. Ez is csak az önkifejezés egy formája, ha úgy nézzük...
Legközelebb esetleg próbálj meg kicsit kevesebbet használni.
17/L
15/16 anonim válasza:
Legalább nem azt mondta, hogy sminkelj éjjel-nappal, mert neki természetesen nem tetszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!