Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsíptem magam, és azt mondta a srác, hogy így nem tetszel nekem?
Amúgy szerintem se vonzóbb egy lány, ha kisminkeli magát. Sőt, engem kifejezetten irritál, ha valaki másfél kg festékkel jelenik meg egy akármilyen rendezvényen.
Lehet lepontozni, de ez akkor se normális.
"Ez bunkóság?"
nem, ez őszinteség
Örülj neki, hogy megmondja a frankót, kevés ilyen ember van
Átérzem a fiú helyzetét, bár bunkó paraszt volt, és nem így kellett volna elmondja ezt neked. + el kell fogadjon téged ha szeret.
Visszatérve arra h atérzem.. kicsit "rbncos" ha nagyon szét van "csípve" a lány/csaj.
2-tes vagyok
Lehet velem van a baj, de a két kép között a ruhádat meg a hátteret leszámítva semmi különbséget nem látok.
Lényeg, hogy ne használj sminket. Hidd el, nélküle mindenki szebb! A természetes szépség a legnagyobb szépség!
#8 a legtöbb lány sminekli magát, szóval nehéz lesz nem csinálni :)
Ez ad nekik önbizalomat
De ha egy lány barátja azt mondja neki, hogy te smink nélkül szebb vagy, akkor csak a "társadalmi berögződések és elvárások" miatt fogja magát mégis kikenni? Szerintem teljesen felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!