Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Melyik fiút válasszam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fiút válasszam?

Figyelt kérdés

Van 2 fiú az egyiket egy buliban ismertem meg mert együtt táncoltunk és elkérte az instámat. Nagyon jól éreztem magamat vele, elhívott jégkorcsolyázni is ahol a végén megfogta a kezemet. Most találkozni szeretne velem vasárnap és tudom hogy arra gondolt hogy kettesbe akar találkozni de ezt nem egyértelműsítette ezért úgy válaszoltam neki hogy hozza a haverját akivel én is jóba vagyok én meg a barátnőmet (akit egyébként a haverja fel akar szedni).

Nagyon rendes a srác meg bírom is de én randizni nem szeretnék vele még.

Sose voltam még találkozni fiúval 2-esbe és most vele se akartam még hanem csak társaságban( 4-esben ) ismerkedni. A srác ki is jelentette hogy összeakar jönni velem de erről én elvileg nem tudhatok.

A barátnőm nem szeretne eljönni a vasárnapi találkozóra mert tudja hogy nem nekem való ez a fiú, egyedül pedig nem nagyon szeretnék elmenni de attól még meg ismerném. Mellékesen 2 hét múlva együtt megyünk velük bulizni. És a vasárnapot kellemetlen lenne lemondani az után hogy azt mondtam megyünk.

A másik fiút régebb óta ismerem és meghívtam magamhoz egy házibuliba és nagyon rendes ő is és a személyiségét közelebb érzem az enyémhez viszont ő sosem jár bulizni mert nagyon komolyan veszi a sportot és sokat távol van miatta.

Találkozni szeretett volna velem de kiderült hogy én nem tudok elmenni márciusig szóval ha a héten megkérdezi megint hogy talizunk e akkor vele szerintem elmennék 2-esbe találkozni. De nem tudom hogy egyáltalán szeretne e kapcsolatot.

A két fiú között őrlődöm mert magam se tudom mit szeretnék.

Jelen pillanatban mivel 1 hete ezen rágódom már ott tartok hogy kapcsolatot se akarok és megírom nekik hogy hagyjanak a francba

Mit csináljak?

2023. febr. 27. 21:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
39%

Kezdj mind2-vel járni es kiderul melyik tetszik jobban. Csak ezt ovatosan csinald, nehogy megtudjak es meg te kerulj bajba.

Vagy a masik ami eszembe jutott, ha nem tudnal donteni, hogy hagyd mindkettot a fenebe es ismerj meg egy idegent, es vele kezdj valamit.

2023. márc. 1. 16:08
 12/12 anonim ***** válasza:
33%
"megírom nekik hogy hagyjanak a francba" Ez a legjobb ötlet. :D Te csak a figyelmet akarod megkapni jelenleg, visszacsatolást, hogy értékes vagy. Egy kapcsolatra még alkalmatlan lennél.
2023. márc. 2. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!