Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitsegeteket szerenem kerni. nem erzem, hogy viszonozna a szerelmet mit tegyek?
Na igazabol jonne a lenyeg. Bocsassatok meg, hogy ha rosszul fogalmazok csak eppen a 12 oras muszak vegen jarok.
Na a tortenet oktoberig nyul vissza. Ott meg ismertem egy lanyt, igazabol tudtam, hogy kicsoda meg minden csak sosem beszeltunk. Aztan igazabol nagyon meg tetszett es minden, magamhoz fel hivtam es hat egyutt aludtunk , meg tortent a dolog ami kicsit frusztralt, mert o irta le nekem, hogy nem akar semmi olyat es ne siessuk el, ennek ellenere o maszott ram. Valami de valami amit nem tudok nagyon , de nagyon meg fogott benne valami. Jo volt minden, meg igertuk egymasnak, hogy itt leszunk egymasnak es en meg elhittem. Mellette boldog voltam es szabad. 2 nap mulva letiltott a semmibol es vissza ment az exehez. Nagyon sokkolt es ki voltam nagyon.. csak o jart az eszembe. Viszont most ujra ossze talalkoztunk egy buliba es el kezdtunk beszelgetni, aztan vegulis osszejottunk es egyutt vagyunk(igen tudom buta vagyok, ,csak hat nagyon szerelmes)De sok dolog frusztral. Az is, hogy az elozo baratjat 3x csalta meg es hat halottam par eleg erdekes dolgot rola, meg hogy meg regebben is megcsalta az akkori baratjait… Engem meg nem csalt meg meg tudtommal , nem tudok semmirol. De nem tudok benne meg bizni. En mindent meg adok neki, meg teszek erte, jo vagyok hozza minden teren, szo szerint ki van nyalva a segge. De en nem erzem, hogy halas lenne, es nem erzem azt, hogy szeretne es nem viszonozza… Most is leirtam neki, hogy mit is erzek es ez a bajom. Annyit irt ra, hogy sajnalja. Na ennyit kapok, en torodok vele de tenyleg nagyon fontos es nagyon szerelmes vagyok… De nagyon es nem ereztem ilyet sosem, es ez nem fellangolas mert ezt erzem azota amiota meg ismertem… Kegyetlen rossz. Tenyleg nem tudom mi fogott meg benne ennyire de sosem ereztem ilyet.. Nagyon sokat tud hazudni , es nem tudom mikor hazudik… Nem tudom mit tegyek, mert egesz nap gyotrom magam es gyomor gorcsom ban mindennap.. Most is bulizni volt es nagyon felek, hogy tortent valami… Az a baj, hogy konnyu veru es nagyon hamar oda adja magat, itt ugye az en peldambol is mondom, mert elso nap ram maszott… Egyszeruen megol ez az erzes es ha errol beszelek vele le se szarja es semmi meg nyugdtato balaszt nem ad azon kivul, hogy szeretlek es ennyi.. lehet nagyon odaado vagyok es tisztaba van azzal, hogy nagyon szerelmes vagyok bele es nem tudnam el engedni es ezzel vissza el.Lepni nem tudok mert nagyon szeretem es bele gondoltam, hogy nincs az eletembe mar csak gondolattol is falramaszok…
Nem tudom mi tevo legyek, ezert is fordultam hozzatok hatha valami tanacsot kapok. En vagyok 19 eves , o meg 16 de meg nagyon azt a korszakat eli, hogy buli neg minden…Nagyon meg koszonom nektek elore is! Legyen szep napotok
Kiegészítésként: te normális (valós érzelmi) kapcsolatra vágysz, ő pedig (mint írtad is) "még nagyon azt a korszakát éli, hogy buli meg minden", vagyis egy bulizós csajszi, aki saját szavát megszegve ágybavitt egy tőle 3 évvel idősebbet.
Röviden: engedd el, nem illetek össze.
1-es voltam
Hát... igen, jól leírtad hogy a bulizós korszakát éli.
Még nem nött be a feje lágya, csak azon jár az esze, hogy jól érezze magát, nem érdekli kivel, hol kiket bánt meg vele. Szerintem beszéld meg vele, hogy nem szeretnéd hogy ilyenek történjenek, de ne higyje azt hogy te csak elvársz dolgokat, stb., légy jó hozzá, és meglátod, majd nm akar senki mást, csak téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!