Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha újra megismerem azokat a tulajdonságait, ami miatt megszerettem sikerülhet újra belé szeretnem?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki másfél éve tetszik, teljesen zúgtam, úgy éreztem nem szerettem még így senkit, nagyon nagyon szerettem őt, majd mikor 1 éve elmondtam neki, hogy tetszik nekem, ő elutasított, majd próbálkoztam, már 3 hónapja alig beszélgetünk és mostanra már úgy érzem, hogy nem szeretem, de van egy érzés, ami felé húz, kötődöm hozzá, hogy nem beszélgettünk, már nem tudom, miért szerettem belé, de mostanában már többet beszélgetünk újra!2023. febr. 24. 20:18
1/5 anonim válasza:
Ha már egyszer elutasított, felesleges mégegyszer próbálkozni.
2/5 A kérdező kommentje:
1-es Köszi a választ! De a kérédsem az volt hogy sikerülhet-e belé szeretnem újra, ha másképp alakulnának köztünk a dolgok!
2023. febr. 24. 20:28
3/5 anonim válasza:
Hát ha eddig tetszett a lány, valszeg ezután is tetszeni fog. Úgyhogy igen, belé szerethetsz mégegyszer. Legalábbis szerintem.
4/5 anonim válasza:
Egy másik kérdésedben is leírtad már, hogy többször elutasított, azaz talán jobb lenne őt elengedni, nem pedig újra beleszeretni.
5/5 anonim válasza:
Ugyan én már nem tini vagyok, de évekig kisértett engem is ez a dolog.
Mikor a pasi akart, de nem jöhettünk össze és utána csak visszautasított.
Az élet úgy hozta hogy sokszor bekerültünk még egymás életébe több dolog miatt, de hiába is beszéltünk sokat vagy nyíltu k meg jobban a másiknak ő egyszerűen már nem akart semmit.
Én pedig folyamat beleestem újra, mert megismertem újra azt az oldalát amiért először beleszerettem.
Szóval azt gondolom nálad is ez a helyzet lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!