Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Úgy érzem hogy ő is kedvel,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem hogy ő is kedvel, de nem tudom ezek után jó ötlet e?( Többi lent)

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok és koleszos, van egy fiú aki már nagyon régóta felkeltette a figyelmemet. Ő az elején elég közömbös volt, nem nagyon kereste a társaságom. Viszont egyre közelebb kerültünk és nagyon jó kapcsolatunk lett, és én úgy éreztem hogy nemsokára eljön az "első csók" ideje, igen, így éreztem pár hetéttel ezelőttig amikor is megkérdezte hogy jövök e velük (vele és a barátaival) enni a mekibe. Elmentem velük és minden oké volt, de aztán megjött egy lány is. Én nem tudtam ki az de hamar felvilagosodtam. Kiderült hogy a fiú barátnője. Mint valami gagyi tiniknek szóló romantikus filmben úgy éreztem magam. Aztán visszamentunk a suliba és hát gondolom látta rajtam a fiú (akit egyébként Ábelnek hívnak) hogy valami nem oké és meg akarta beszélni. Utána elmondtam neki mindent amit éreztem ( főként azt hogy átvert) de erre ő azt mondta, hogy, idézem: ja, nem baj, akkor majd dobom, ha baj. Nekem meg konkrétan leesett az állam hogy ez neki ennyi. Nem tudom érdemes e vele megpróbálni a kapcsolatot, szerintetek?

2023. febr. 24. 16:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez lesz a te sorsod is. Kivéve, ha akkor (vagy pl. előző esti buliban) szedte össze, és köztetek nem volt nyilvánvaló, hogy lesz valami.
2023. márc. 12. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!