Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Úgy érzem hogy ő is kedvel,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem hogy ő is kedvel, de nem tudom ezek után jó ötlet e?( Többi lent)

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok és koleszos, van egy fiú aki már nagyon régóta felkeltette a figyelmemet. Ő az elején elég közömbös volt, nem nagyon kereste a társaságom. Viszont egyre közelebb kerültünk és nagyon jó kapcsolatunk lett, és én úgy éreztem hogy nemsokára eljön az "első csók" ideje, igen, így éreztem pár hetéttel ezelőttig amikor is megkérdezte hogy jövök e velük (vele és a barátaival) enni a mekibe. Elmentem velük és minden oké volt, de aztán megjött egy lány is. Én nem tudtam ki az de hamar felvilagosodtam. Kiderült hogy a fiú barátnője. Mint valami gagyi tiniknek szóló romantikus filmben úgy éreztem magam. Aztán visszamentunk a suliba és hát gondolom látta rajtam a fiú (akit egyébként Ábelnek hívnak) hogy valami nem oké és meg akarta beszélni. Utána elmondtam neki mindent amit éreztem ( főként azt hogy átvert) de erre ő azt mondta, hogy, idézem: ja, nem baj, akkor majd dobom, ha baj. Nekem meg konkrétan leesett az állam hogy ez neki ennyi. Nem tudom érdemes e vele megpróbálni a kapcsolatot, szerintetek?

2023. febr. 24. 16:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Semmiképp. Iszonyatosan nagy redflag
2023. febr. 24. 16:06
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Te is így fogsz járni. :)
2023. febr. 24. 16:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy idő után te is úgy járnál, mint a jelenlegi barátnője. Ha ez neked vonzó, akkor menj bele nyugodtan...
2023. febr. 24. 16:47
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként meg lehet hazudik. Azt mondja, ó, persze, dobtam, aztán csak óvatosabb lesz.
2023. febr. 24. 16:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj bele ilyen kapcsolatba,ha nem akarsz ugyanarra a sorsra jutni,mint a mostani csaj.
2023. febr. 24. 22:27
 6/11 anonim ***** válasza:
71%
Uhh, hallod, rendben van hogy tini vagy és szerelmes (amihez kevés olyan hasonló helyzet van, amikor ennyire le van gyengítve az agy, és nem rosszból), de ilyenen gondolkodni?? Ajjaj, ez már tényleg.
2023. febr. 25. 18:44
 7/11 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem a barátnőjét és ő azt mondta hogy kb 2 hete járnak és lehet hogy csak ezért dobná, mivel nincs még annyira benne a kapcsolatba. De nekünk több mint két hete van viszonyunk.
2023. febr. 27. 15:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd el a lánynak.
2023. febr. 27. 15:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát, az ilyen kérdések olvasgatása után jövök rá igazán, hogy miért nem találok egy értelmes lányt sem..
2023. márc. 4. 00:59
 10/11 anonim ***** válasza:
#7 Nem. Azért dobná, mert letojja a csajok érzéseit. De mondom, ha ez neked vonzó, akkor menj bele nyugodtan...
2023. márc. 4. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!