Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 17.szulinapi ajandek otletek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17.szulinapi ajandek otletek fiunak?:)

Figyelt kérdés

Sziasztok!!A baratom augusztusban tolti a 17-et es nincs meg konkret ajandekotletem.Illetve volt egy: cigizett, mostanra iqos-ozik es arra gondoltam hogy vennek neki egy karton heets-et..vegul ezt az otletet elvetettem mert anyum azt mondta szerinte nem jo hogy ennyire nem szemelyes ajandek+egy ido utan ugye el is fogy..Rola meg annyit hogy sokat jatszik (azt hiszem gamerlaptopon,nem pc-n) esetleg ehhez kapcspolodo otletek is johetnek:) Akar ha vannak itt hasonlo koru es erdeklodesu fiuk, leirhatnatok ti minek orulnetek!! Egyebkent szo sincs arrol hogy nem ismerem elegge a baratom stb. csak szimplan innen is szeretnek otleteket nyerni:)

elore is koszi ^3^

2022. júl. 4. 23:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi az az iqos meg az a heets? Amúgy bár nem dohányzom, de én is gamer laptolon játszom illetve hasonló korosztály vagyok. Ha többet játszik, akkor akár egy fejpárnát is vehetsz neki. Olcsó és nem fog a nyaka megfájdulni a sok üléstől (nem csak ha játszik, hanem ha pl. utazik nagyobb távolságra valahova)
2022. júl. 4. 23:54
 2/10 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszt!!:3

az iqos egy dohanyhevito “keszulek”, igazabol egy dohanyzasi alternativa, a heets pedig a belevalo kis “cigi”:)

2022. júl. 4. 23:59
 3/10 anonim ***** válasza:
30%

[link]

ennek örülni fog

2022. júl. 5. 00:33
 4/10 A kérdező kommentje:
nagyon kis vicci vagy:)..
2022. júl. 5. 00:39
 5/10 anonim ***** válasza:
7%
Attól függ hogy te hol laksz meg ö hol lakik. Én Budapesti belvárosi valódi elit, impozáns Úriember vagyok, szóba sem jöhet, hogy vidéki barátom vagy barátnöm legyen egyébként akkor vetömagot vagy kapát adnék nekik. Így hogy a barátnöm szintén tösgyökeres Budapesti ráadásul belsö kerületböl, akárcsak én, teljesen mindegy, hogy mit veszek neki, hiszen az én ajándékom felbecsülhetetlen illetve maga a tény hogy egy ilyen elökelö, elsö osztályú pasija van mint én vagyok, ha köpnék egyet a földre akkor is a barátnöm lenne a legboldogabb ember a világon
2022. júl. 5. 00:44
 6/10 A kérdező kommentje:
mindketten budapestiek vagyunk..ez most valami vicc?:D
2022. júl. 5. 00:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdezd meg milyen játékkal játszana ami nincs meg neki aztán vedd meg.
2022. júl. 5. 03:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#5 adjak kölcsön egy szakértőre, aki magyarra állítja a billzetet nagyszerű bolondkopasztó telefonodon?
2022. júl. 5. 05:45
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem továbbra is a legrosszabb ötlet bármilyen számítógépes játékot adni a párodnak. Egy könyv, vagy valami hasonló is jobb ötlet. Bár véleményem szerint a legjobb az, ha valami olyat veszel neki, amiről te jutsz eszébe, vagy olyat, amit közösen tudtok használni. Például bekeretezett közös kép, feliratos bögre/póló/pulcsi, vagy közös használatra például egy társas is jó ötlet. Például a barátnőm 18. szülinapjára egy kártyajátékot kapott (bár angol nyelvűt, mivel úgy sokkal nagyobb a választék)
2022. júl. 5. 19:30
 10/10 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek aki ertelmes valaszt adott!9es valaszolo beletrafaltal a vegleges otletembe,ma delutan nezegettem a little love box nevezetu tarsast es nagyon megtetszett,szerintem ezt adom neki!!:)
2022. júl. 5. 22:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!