Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit tegyek? (leszbikus...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? (leszbikus kérdés)

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy lányba, de nem mertem elmondani neki, most másik suliba került és nagyon ritkán találkozunk.

Múlt héten összefutottunk, azt mondta, felhív vagy ír, de azóta sem hallottam róla. Nem tudom, mit gondoljak. Nagyon kedves velem mindig, jó barátok vagyunk (voltunk), igaz bonyolult volt a kapcsolatunk.

Ő ajánlotta fel hogy felhív úgyhogy nem értem. Mi állhat emögött? Mit tehetek?

2023. febr. 18. 16:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
19%
Őszintén nem értem miért kell piócát játszani, mikor egyértelmű hogy nem kíváncsi rád a másik.
2023. febr. 18. 20:19
 12/21 anonim ***** válasza:
22%
Őszintén nem értem, hogy miért kell görénynek lenni. Baja lenne bárkinek is abból, ha megtenné? Vagy szimplán jó érzés továbbadni a beszari gondolkodásmódot?
2023. febr. 18. 20:23
 13/21 anonim ***** válasza:
36%
És neked mi hasznod abból hogy hülyíted, olyanra bíztatod amire sansza sincs? Miért nem lehet tiszteletben tartani ha a másikat rohadtul nem érdekli, annyira sem hogy két mondatot ráírjon egy hét alatt? Az ilyen "majd felhívlak", de igazából cseszik, annyit tesz: kopj le.
2023. febr. 18. 20:26
 14/21 anonim ***** válasza:
38%
Utolsónak igaza van!
2023. febr. 18. 22:11
 15/21 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi az eddigi válaszokat.

Amúgy ő ajánlotta fel, hogy felhív, és elég lelkesnek tűnt. Miközben beszéltünk, ő beszélt többet, nagyon gyorsan, mintha minél többet el akarna mondani. Kb harminc másodpercünk volt amúgy.

Néha összefutottunk, teljesen váratlanul, és mindig nagyon örült, hogy lát.

2023. febr. 19. 05:58
 16/21 anonim ***** válasza:
36%
Én is tudnék úgy csinálni, mint aki örül neked 30 másodpercig.
2023. febr. 19. 09:23
 17/21 anonim válasza:
63%
Nem értem miért kell elvenni szegénynek a kedvét . Millió meg egy oka lehet hogy miért nem telefonált . Hívd fel te , biztos örülni fog neki . Lehet nem tudta mit mondjon elsőre utána meg sok idő eltelt és már azért érezte kellemetlennek .
2023. febr. 21. 16:03
 18/21 anonim ***** válasza:
17%
"Biztos örülni fog neki ..." Vagy nem. Nem "elvesszük szegénynek a kedvét", hanem visszahúzzuk a földre, merthogy az élet itt van, és nem a fellegekben. A lány, ha akart volna, lett volna bőven ideje jelentkezni.
2023. febr. 21. 16:37
 19/21 anonim válasza:
55%
Ez szerintem személyiség függő . Én ha mondom h keresni fogom a másikat lehet nem egy hét múlva keresem hanem mondjuk 2 vagy 3 . Mert el vagyok valami mással is havazva . Mindenki mást ért alatta . Úgy futottak össze h fél perce volt a lánynak és sietett is tovább . De miért játszotta volna meg magát és ajánlotta volna fel saját magától ha nem is úgy gondolja ? Nem értem miért aljasságot kell feltételezni rögtön a másikról . Ez csak a te valóságod , de nem biztos hogy a lány is olyan amilyennek te gondolod . Te nem is ismered . Sose láttad . A kérdező ismeri és neki kell tudnia hogy ilyet kinéz-e belőle ha előtte sose volt vele ilyen aljas ..
2023. febr. 22. 22:49
 20/21 anonim válasza:
69%
Ha meg nem akkor meg más oka volt . De találgatni felesleges . Kommunikálni kell . Hívd fel nyugodtan kérdező . Ha mindig lelkes hogy ha találkoztok akkor biztos most is örül neki , hogy keresed .
2023. febr. 22. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!