Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el hogy tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Szoval ennek egy hosszab sztorija van, tavaly kerultem ebbe az uj osztalyba és volt egy lany aki tetszett nekem mar akkor(Leszbikus vagyok), elmondtam neki hogy tetszik nekem, azt mondta elfogadja es hogy maradhatunk baratok. De en nem nagyon tudtam a kozelebe lenni, ugy hogy tudom soha nem erez majd ugy ahogy en. Majd eljott az ev vege, akkor nem voltunk nagyon baratok, max ismerosok. Majd uj tanevkor egyre jobban kezdett kozeledni hozzam es most szinte legjobb baratok vagyunk. Mondta van egy crush-a, ra kerdeztem de titkolja. Majd azt mondta hogy amugy nem is volt, elfogadtam. De szerintem hetero marmint azt mondja magarol. De soha nem beszel fiukrol, sokszor mondom mikor pl. Setalunk dejo pali van ott, es ravagja hogy ja. Nem nagyon erdeklodik az iranyukba, ha volt kapcsolata sraccal 2 het volt max. De en teljesen beleestem de ha elmondom neki felek megromlik a kapcsolatunk. Help pls (bocsi a sok irasert)2021. okt. 28. 22:40
1/7 anonim válasza:
Mond el neki,hogy nagy hatással van rád a baloldal LMBTQ politikája,majd ennek fényében hívd el szavazni.
2/7 anonim válasza:
Nem kell a duma. Nézd meg a vad vágyak című filmet. Ha jól emlékszem simogatással mondta el amiből csókolózás lett.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom az elso kommentelo ki volt de most rohogogorcsot kaptamxdd
2021. okt. 29. 08:14
4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt, megnezem
2021. okt. 29. 08:14
5/7 anonim válasza:
Barátkozz vele és beszéljetek ilyen témákról
6/7 anonim válasza:
Elsőnek csak probálj nagyon fontos barát lenni számára.
7/7 anonim válasza:
Már egyszer elmondtad és visszautasított, azt mondta lehettek barátok, ha változtak az érzései neki kell lépnie szerintem. Azt gondold meg, hogy ha valami balul sül el, akkor is még x ideig egy osztályban lesztek. Az a gond, hogy van egy bizonyos százalék, akiknek ez hízelgő, és akarva akaratlanul adják alá a lovat, nekem is volt ilyen osztálytársam, tudom. Kihasználta, hogy tudta, hogy bejön nekem, kalandra vevő lett volna, de komolyabb kapcsolatra nem kezdett volna. Ez nem egyszerű kérdés, a lehetőség nem jön kétszer egymás után, és csak rövid ideig tart, ha úgy érzed megéri vállalni a kockázatot, akkor mondd el megint, hogy neked nem változtak az érzéseid azóta sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!