Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit tegyek? (leszbikus...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? (leszbikus kérdés)

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy lányba, de nem mertem elmondani neki, most másik suliba került és nagyon ritkán találkozunk.

Múlt héten összefutottunk, azt mondta, felhív vagy ír, de azóta sem hallottam róla. Nem tudom, mit gondoljak. Nagyon kedves velem mindig, jó barátok vagyunk (voltunk), igaz bonyolult volt a kapcsolatunk.

Ő ajánlotta fel hogy felhív úgyhogy nem értem. Mi állhat emögött? Mit tehetek?

2023. febr. 18. 16:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
Talán hívd fel vagy írj neki. Lehet elfoglalt volt.
2023. febr. 18. 16:34
 2/21 anonim ***** válasza:
70%
Írj rá nyugodtan.:)
2023. febr. 18. 16:53
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha másik iskolába ment, akkor ennek a félig-meddig barátságnak nincs jövője. Párkapcsolat meg aztán biztos nem lenne belőle, mert ő nem érez ugyanígy irántad.
2023. febr. 18. 17:59
 4/21 anonim ***** válasza:
75%

Ahogy a 3. írja.

Rázúdítanál egy szerelmi vallomást, amikor még normális baráti kapcsolatban se vagytok?

Ez csak rajongás, felejtsd el. Olyanok közt keresgélj, akivel lehet is valami.

2023. febr. 18. 18:15
 5/21 anonim ***** válasza:
24%

"Ha másik iskolába ment, akkor ennek a félig-meddig barátságnak nincs jövője."

"Rázúdítanál egy szerelmi vallomást, amikor még normális baráti kapcsolatban se vagytok?"

Ez a helyzet a legalkalmasabb a szerelmi vallomásra, hiszen egy esetleges elutasítás esetén nem egy közeli barátot veszítene el, továbbá nem kéne minden nap találkozniuk. Igen, ennek a baráti viszonynak itt vége, de pont ezért kéne most megtennie, hiszen ìgy nincs mit veszítenie.

2023. febr. 18. 19:52
 6/21 anonim ***** válasza:
84%
De minek tegye meg?
2023. febr. 18. 19:55
 7/21 anonim ***** válasza:
31%
#6 Mert ha összejön, akkor nagyon boldog lesz.:D Igaz, benne van az is, hogy nem sikerül, de legalább megpróbálta, megadta az esélyt.
2023. febr. 18. 20:00
 8/21 anonim ***** válasza:
21%
#3 #4 Ti miért akartok a kérdező boldogságának keresztbe tenni?
2023. febr. 18. 20:02
 9/21 anonim ***** válasza:
59%
Miféle boldogságának? Egyértelmű hogy még csak nem is barátok, csak elvoltak, hisz a másik csajt semmilyen szinten nem érdekli a kérdező.
2023. febr. 18. 20:05
 10/21 anonim ***** válasza:
60%
Nem jön össze. Ha a másik lány is ragaszkodna hozzá, nem tűnt volna el. Nem a boldogságának akarunk keresztbe tenni, hanem a csalódásának és önmaga kellemetlen helyzetbe hozásának.
2023. febr. 18. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!