Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezek szerint erdeklem meg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint erdeklem meg?

Figyelt kérdés
Az exemmel egy iskolaba jarunk de egyfolytaban beszologat nekem, eleg rendesen. Majusban szakitottunk es nem hagy beken valamiert. Elmegyek mellette ra sem nezek es o piszkal. Amikor busszal ment element elottem de a buszbol meg visszanezett ram. Mar kavar valakivel de velem foglakozik. A legjobb baratja szerelmes belem, neki is mondogatja egy nap vagy 20x, hogy mekkora egy kuv@ vagyok es engedjen el. Sosem csaltam meg a fiut es kozos megegyezes alapjan szakitottunk. Szeptemberben ujra osszejottunk volna de inkabb nem, lehet jobb is.
2023. febr. 14. 17:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nincs túl rajtad.
2023. febr. 14. 18:33
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szimplán csak az történt, hogy nagyon ragaszkodott hozzád, aztán szakítottatok, és ezért úgy érzi te elhagytad őt, és mivel neki ez annyira sz@r, úgy érzi neked is szenvedned kell és ezért szivat. Valószínű hogy csak azér kavar, vagyis biztos közre játszik az, hogy téged el tudjon felejteni. Ilyenkor egyszerűen figyelmen kívűl kell hagynod őt, mert te nem tudsz neki segíteni, vagyis ha segítenél, jobban megszeret és még jobban fog ragaszkodni hozzád, ezt az egészet, ami benne történik neki kell lerendeznie.
2023. febr. 14. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!