Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak be akarnak ugratni vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak be akarnak ugratni vagy ez tényleg igaz?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel nagyon régóta jóban vagyunk, nekem eléggé tetszik, ráadásul úgy vettem észre, hogy mostanában egyre kedvesebb velem.

Ma két fiú barátja is rámírt, hogy tetszem neki, amit kicsit furcsáltam (főleg amiatt, mivel én messengeren nem a rendes nevemen vagyok fent, így csak az tud megtalálni, akinek megadom ezt), de válaszoltam nekik, azt, hogy ha ennek a fiúnak annyira tetszem, akkor mondja meg nekem ő maga.

Ezután ez fiú, aki tetszik nekem, teljesen magától rámírt, hogy ne foglalkozzak velük, csak trollkodnak, és hogy más ismerőseire is volt, hogy ráírtak, inkább tiltsam őket le. Azt is mondta, hogy nagyon zavarja őt, hogy ezt csinálják.

Én végül nem tiltottam le egyiket sem, nem zaklattak egyáltalán, csak leírták, hogy tetszem ennek a fiúnak. Azóta nem is írtak semmi mást.

Én pedig most nem értem ezt az egész szituációt. Szerintetek tetszem a srácnak és elmondta volna a barátainak is, akik meg ezzel cukkolják őt? Meg ugye szokták mondani, hogy minden viccnek van alapja.

Vagy semmi ilyenről nincsen szó, csak engem akartak beugratni?

Köszönöm annak, aki válaszol a kérdésemre!

2023. febr. 12. 23:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
#10 Ez engem is érdekelne.
2023. febr. 19. 21:03
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ertelme ezen dilemmázni.

A haverjait törölném.

Ha a srác ilyen éretlen, nyámnyila, akkor nincs mit kezdeni vele. Ugyanis lehet jóképű, de ha ilyen nyámnyila, hogy kettőt nem tudsz szólni, küszködjön vele az óvónéni.

2023. márc. 5. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!