Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak féltékennyé akarnak tenni Engem?
Szóval, van egy vetélytársam, akit utálok (mert egy f4szkalap) és kölcsönösen gyűlöljük egymást. A mai nap az egyik haverom elmesélt egy csajjal és a vetélytársam között lévő dolgot.
A srác elméletileg hazakísérte a csajt, majd a csaj behívta a házba Őt. A csaj átöltözött, m3lltartóban látta a srác a csajt és még beljebb is hívta a csaj Őt.
A csajnak elméletileg van pasija, de azt vettem észre, hogy próbálkozik velem is társalogni (lehet azért, mert nem vagyok hétköznapi gyerek), de a vetélytársam meg egy unalmas utánzat, mint a többi srác, kis extra gerinctelenséggel hozzáadva.
Aki mesélte nekem a szitut, tudni kell róla, hogy néha napján megvoltak a magunk nagyobb veszekedései, mivel mindig próbált Ő is keresztbe tenni nekem az életemben.
Kíváncsi lennék a véleményetekre a sztoriról.
Szerintem azért egy kicsit el vagy szállva magadtól.
De ez csak az én véleményem, és nyilván nem ismerlek, de ez alapján nekem így jött le
Miért lennék elszállva magamtól?
Mert kezdem elhinni azt, hogy az élet csak egy b4szás számomra? Nem azért az egy-húszért, de szinte semmi sem jön össze, de ezt a sztorit nem tudom elhinni, amit elmondtak nekem.
És ha azért lennék elszállva, mert féltem a csajt, hogy egy gerinctelen p0csfej jön be neki és lehet, hogy meg is csalná, akkor az a válaszom, hogy b4szd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!