Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak be akarnak ugratni vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak be akarnak ugratni vagy ez tényleg igaz?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel nagyon régóta jóban vagyunk, nekem eléggé tetszik, ráadásul úgy vettem észre, hogy mostanában egyre kedvesebb velem.

Ma két fiú barátja is rámírt, hogy tetszem neki, amit kicsit furcsáltam (főleg amiatt, mivel én messengeren nem a rendes nevemen vagyok fent, így csak az tud megtalálni, akinek megadom ezt), de válaszoltam nekik, azt, hogy ha ennek a fiúnak annyira tetszem, akkor mondja meg nekem ő maga.

Ezután ez fiú, aki tetszik nekem, teljesen magától rámírt, hogy ne foglalkozzak velük, csak trollkodnak, és hogy más ismerőseire is volt, hogy ráírtak, inkább tiltsam őket le. Azt is mondta, hogy nagyon zavarja őt, hogy ezt csinálják.

Én végül nem tiltottam le egyiket sem, nem zaklattak egyáltalán, csak leírták, hogy tetszem ennek a fiúnak. Azóta nem is írtak semmi mást.

Én pedig most nem értem ezt az egész szituációt. Szerintetek tetszem a srácnak és elmondta volna a barátainak is, akik meg ezzel cukkolják őt? Meg ugye szokták mondani, hogy minden viccnek van alapja.

Vagy semmi ilyenről nincsen szó, csak engem akartak beugratni?

Köszönöm annak, aki válaszol a kérdésemre!

2023. febr. 12. 23:59
A kérdező szavazást indított:
Nem tetszel a srácnak, csak a bolondját járatják veled.
Tetszel a srácnak, ezért csinálták ezt.
33 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem tetszel neki, de azért legyél óvatos. Ezt úgy értem, hogy pl. várd meg, hogy a srác hívjon el randizni és ne te hívd őt, mert ha véletlenül mégis szivatás, akkor így beleesnél a csapdába.
2023. febr. 13. 01:53
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos mindkettő lehetőségnek van alapja, így nehéz eldönteni. Én is csak annyit javasolnék, hogy várj még, várd meg a következő lépését, hátha abból könnyebb lesz megítélni.
2023. febr. 13. 10:48
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Valószínűleg tetszel a srácnak, akit ezzel akartak "lebuktatni". Inkább beszéljétek ezt meg vele kettesben, és ha kölcsönös a szimpátia akkor hajrá. A másik kettővel nem kell foglalkozni. Aki azon a szinten van, hogy más érzéseivel játszadozik, az vagy féltékeny, vagy csak egyáltalán nem érett.
2023. febr. 13. 11:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét lehetőség fennáll. Az is lehet, hogy a srác nagyon gátlásos, félénk, és nem mer lépni. Még az is lehetséges, hogyha így direktbe rákérdezel, vagy szóba hozod, akkor tagad, amikor a barátai csak jót akarnak.

Ne görcsölj rá, csak beszélgess vele, aztán vagy felenged, vagy nem.

2023. febr. 13. 12:14
 5/12 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem tetszel a srácnak, csak fél az elutasítástól. A fiúk csak segíteni akartak.
2023. febr. 13. 13:07
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem tetszel a srácnak és vagy nem meri elmondani/ vagy csak szimplán szivatják a haverjai
2023. febr. 13. 15:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ő is azt hiszi, hogy te ugratod... keresd a társaságát, beszélgess vele, legyél kedves, de ne nagyon erőltess semmit. Esetleg hívd el valahova sétálni. Ne várj, és ne is adj nagy vallomásokat, csak beszélgessetek, érezzétek jól magatokat.

Időnként lehet dicsérni, valamit, pl. jó a haja, vagy akármi, de nem kell túlzásba vinni, és figyeld a reakcióját.

2023. febr. 13. 15:24
 8/12 A kérdező kommentje:

Az egész csak szivatás volt, mint ahogyan azt gondoltam. Köszönöm szépen azért a válaszokat...

Már tényleg azt hittem, lehet ebből valami. De hát, ez csak egy órási nagy csalódás lett...

2023. febr. 19. 17:33
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom. De legalább egy illúzióval kevesebb.
2023. febr. 19. 19:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
#8 Ha nem titok, hogyan derült ki?
2023. febr. 19. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!