Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jónak, vagy rossznak számít? Ha a lány otthon van vagy haverokkal, nem nagyon érzi, hogy szeret, de ha ki van szakítva a megszokott környezetéből, nincsenek haverok, ismerősök, akkor rám gondol egyből?
Figyelt kérdés
És ha hazaér, nekem ír egyből?2023. febr. 11. 17:57
1/7 anonim válasza:
Milyen jelekből érzed azt, amit a kérdésedben írsz?
Szerintem csak beképzeled, de nem biztos, hogy valóság.
2/7 anonim válasza:
Ha ló nincs, szamár is jó.
Ha a kedvencek nincsenek körülötte, akkor jobb híján beéri veled is.
3/7 hungarikum_202 válasza:
Rossznak, mivel ez azt jelenti, hogy nem is B, inkább Z opció vagy nála.
4/7 anonim válasza:
Időkitöltő vagy neki. Ameddig van vele barátok, vagy van elfoglaltsága, addig nem kellesz neki.
5/7 kuckóságos válasza:
Normális emberi viselkedés, mivel foglalkozik más emberekkel is, nem csak veled.
2-es, 3-as, 4-es elég nagy hülyeséget mondtak, max a szeretethiányos gyerekek gondolkodnak ilyen toxikusan.
6/7 anonim válasza:
#5 Igen, amit írsz, az normális emberi viselkedés. A kérdés viszont azt mondja, hogy a lány kizárólag akkor keresi meg, ha nincs helyette más, például a barátai. Nem értem, hogy ezek után miért hülyeség azt feltételezni, hogy a kérdezőt csak időkitöltőnek használják...
7/7 kuckóságos válasza:
#6 Nem, a kérdés nem konkrétan arról szól, hogy csak és kizárólag akkor keresi meg, hanem hogy valamikor EGYBŐL rá gondol, valamikor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!