Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Festenétek más színűre a hajatokat, ha a barátotoknak az tetszene?
Nekem ponta fordítottja volt.
Felmerült bennem, hogy befestem a hajam, igazából valószínűleg alapból sem tettem volna meg, de ő azt mondta, hogy a természetes hajamnál nem tud szebbet elképzelni, szóval elvetettem az ötletet még csírájában
Valószínüleg sokan nem fogtok velem egyetérteni, de azért leírom, amit gondolok. Ha az ember szerelmes, akkor nem racionálisan gondolkodik, továbbá tetszeni akar a másiknak. Azaz, ha egy szerelmes embert megkér valamire a párja, akkor nem fog eszébe jutni az a gondolat, hogy "fogadjon el önmagamnak". Értem az érvelést, teljesen igaz is az, amit itt páran írtak, de a szerelmes ember nem így gondolkodik, mert vak.
Természetesen az egy intő jel, ha a másik már a kapcsolat elején ilyesmiket kér, ebben az esetben nem is szabad megtenni (bár egy szerelmes ember ilyen helyzetben is képes megtenni), de hosszabb idő eltelte után szerintem ilyesmi belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!