Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha ilyet mondana a fiú barátot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ilyet mondana a fiú barátotok mit gondolnátok?

Figyelt kérdés
Szünetben és suli után is mindig együtt beszélgetünk, órán folyamatosan mellém ül. Egyszer sietnünk kellett volna órára, de marasztalt hogy még nyugodtan játsszak végig egy köet a telefonján.Gyakran dicsér engem, nyilvánosan, mások előtt is. Amikor hülye becenevet adott nekem az egyik osztálytársunk akkor ő mondta hogy a saját becenevemen szólítson. Egyszer összekaptunk, és mikor ezt meglátta akkor másnap elhívott hármasban az egyik haverjával suli után. Az egyik tanár azt mondta hogy legyen köztünk mindig ilyen jó, őszinte barátság, aztán mikor elment, a srác fél vigyorral rám nézett és halkan mondta hogy barátság. Egyik srác a suliban folyamatosan azt állítja, hogy mi járunk, és a fiú barátom mondta kicsi örömmel a hangjában hogy el fogja terjeszteni a suliban hogy járunk, miközben nem is. És megkérdezte tőlem hogy rólunk miért gondolhatják hogy együtt vagyunk. Szerintetek ezek a dolgai utalhatnak arra hogy többet szeretne barátságnál?

2021. aug. 5. 23:10
A kérdező szavazást indított:
Tetszem neki célozgat a járásra
Baráti kapcsolat
33 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő lehet, de kicsit nagyobb esélyt látok a szerelemre
2021. aug. 5. 23:13
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is utalhat szerelemre!
2021. aug. 6. 01:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Itt az egyedüli kérdés az, hogy neked is tetszik ő? :D
2021. aug. 6. 02:06
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tetszel neki.:)
2021. aug. 6. 09:00
 5/16 anonim ***** válasza:
38%
Gyáva kisfiú még, aki futkos utánad, de nem mer lépni.
2021. aug. 6. 10:08
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Na de suli már 2 hónapja nincs.
2021. aug. 6. 12:58
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Kamu, nincs is suli
2021. aug. 6. 13:04
 8/16 anonim ***** válasza:
83%
Agyalágyultak, nem azt írta, hogy most...
2021. aug. 6. 13:10
 9/16 anonim ***** válasza:
71%

8-as: tudom, hogy nem azt írta. De 2 hónap alatt csak történt már valami, ha tetszik neki. Mondjuk ír neki, vagy találkozni szeretne vele.

De erről nincs szó a kérdésben.

2021. aug. 6. 13:13
 10/16 A kérdező kommentje:
8-as, ott a pont ;)
2021. aug. 6. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!