Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy mikor egy lánynak írok egy elég érzelmes, szenvedélyes üzenetet, el kell mennie zuhanyozni?
"Menekül", mert nem tudja kezelni. Lepattint. Ha valakivel nem vagy kapcsolatban és nem a párod nem írunk hosszú és nyálas szövegeket. Nem akarjuk, hogy ő legyen a 10 gyerekünk anyja, nem akarunk vele ellovagolni a naplementében és nem akarunk közösen menni a túlvilágra sem.
Csak megismerni, esetleg találkozni.
"Szívesen találkoznék veled, ha neked is van kedved hozzá. Tudok egy isteni cukrászdát a közelben."
Vagy
"Jól éreztem magam veled. Vasárnap rá érsz? Elvinnélek xy helyre."
Ha pedig már komolyodik a dolog még akkor sem mondunk nyálas, giccses szöveget.
mondd neki, hogy a többi részét is meg akarod vizsgálni, hogy vizes-e, nem csak kamuból vizezte be a haját ;)
Szimpán csak paraszt
Nem eke a profilképe?
Először is, miért írsz egy lánynak szenvedélyes, érzelmes üzenetet? Gyanítom, hogy nem vagytok együtt, és nem ismeritek egymást eléggé.
Érthető, ha nem fog rá reagálni úgy, ahogy Te várnád el.
Engem is zavartak az érzelmes üzenetek mert nem tudok rájuk reagálni. Nem írhatom hogy köszi.
Én azért megyek hogy gondolkodjak. Ez a vizes hajas dolog pedig érthetetlen nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!