Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ilyen tényleg létezik? 17/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen tényleg létezik? 17/F

Figyelt kérdés

Önmagában a szerelem is egy érdekes téma, 2 napja láttam a "Szerelmünk lapjai" c. filmet, és úgy beleéltem magam, hogy azóta rosszul vagyok.

Sose volt még barátnőm, mert nem szerettem volna, de ezt a filmet látva valami olyan csodálatos érzés fogott el, amit nem tudok megmagyarázni.

Mintha ez nem a valóság lenne.

A film a valóság.

Tudom, hogy ez nem így van de mégis volt a filmben valami ami lenyűgözött, amitől azt érzem hogy ezt énis átakarom élni, bármilyen fájdalmas is lehet.

Ez a fajta szerelem tényleg létezik?

Hogy valaki fiatalon beleszeret valakibe, és a sírig nem múlik ki a tűz?

Tudom hogy vannak házasságok hosszú ideig, szüleim is házasok már egy ideje, ők is szerelmesek egymásba, de ez valahogy mégis más. Létezik-e sírig tartó halálos szerelem, olyan kötődés ami talán a legerősebb egy ember életében?

2022. máj. 4. 15:25
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
A szerelem elmúlik, az csak egy fellángolás. A szeretet ami kitart(hat) egy életen át, de az sem magától, tenni kell érte. Minden kapcsolatban vannak fentek es lentek, nem tündérmese az élet de ha kitartasz valaki mellett és teszel a másikért, magadért, a kapcsolatért akkor le lehet élni egy szép életet valakivel.
2022. máj. 4. 15:30
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem úgy értem hogy nem veszekedsz valakivel, vagy nincsenek problémáitok, de az hogy örökké úgy érezd nem tudsz a másik nélkül élni, olyan létezik?

Egyszer már voltam szerelmes, évekig kínzott, de mára már elmúlt

2022. máj. 4. 16:09
 3/5 anonim válasza:
100%
Hát ugye eleve a világ egyik legjobb filmjét láttad. De létezik ilyen, persze nem pont így, hálivudi stílusban. Itt is van egy kisöreg házaspár, kézenfogva sétálnak el a boltba, látszik, hogy ők már eggyek, csak két testben.
2022. máj. 4. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyanok, akiknek ez sikerül.
2022. máj. 5. 01:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az első mondja :) A szerelem egy dolog. A hosszú éveken at kitartó szeretet , egymás értékelése, figyelmesség, ami mögött kemény munka áll, végül

Ilyesmit hoz. Megesik, hogy már nem azért szereted a másikat, amiért a kezdetekkor, de végülis a legjobb partner, akit el tudsz képzelni az életben, aki mindig ott van, és ez fordítva. Nélküle nem lenne ugyan az. A legjobb érzés / kapcsolat, amit el lehet képzelni :) Én kicsit ezt látom a nagyszüleimben. 60 éve házasok :) Meg mindíg nevetnek, mesélnek. Nagyon remelem, hogy a volegényemmel ugyan ezt fogjuk megélni :)

2022. máj. 5. 04:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!