Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen tényleg létezik? 17/F
Önmagában a szerelem is egy érdekes téma, 2 napja láttam a "Szerelmünk lapjai" c. filmet, és úgy beleéltem magam, hogy azóta rosszul vagyok.
Sose volt még barátnőm, mert nem szerettem volna, de ezt a filmet látva valami olyan csodálatos érzés fogott el, amit nem tudok megmagyarázni.
Mintha ez nem a valóság lenne.
A film a valóság.
Tudom, hogy ez nem így van de mégis volt a filmben valami ami lenyűgözött, amitől azt érzem hogy ezt énis átakarom élni, bármilyen fájdalmas is lehet.
Ez a fajta szerelem tényleg létezik?
Hogy valaki fiatalon beleszeret valakibe, és a sírig nem múlik ki a tűz?
Tudom hogy vannak házasságok hosszú ideig, szüleim is házasok már egy ideje, ők is szerelmesek egymásba, de ez valahogy mégis más. Létezik-e sírig tartó halálos szerelem, olyan kötődés ami talán a legerősebb egy ember életében?
Nem úgy értem hogy nem veszekedsz valakivel, vagy nincsenek problémáitok, de az hogy örökké úgy érezd nem tudsz a másik nélkül élni, olyan létezik?
Egyszer már voltam szerelmes, évekig kínzott, de mára már elmúlt
Ahogy az első mondja :) A szerelem egy dolog. A hosszú éveken at kitartó szeretet , egymás értékelése, figyelmesség, ami mögött kemény munka áll, végül
Ilyesmit hoz. Megesik, hogy már nem azért szereted a másikat, amiért a kezdetekkor, de végülis a legjobb partner, akit el tudsz képzelni az életben, aki mindig ott van, és ez fordítva. Nélküle nem lenne ugyan az. A legjobb érzés / kapcsolat, amit el lehet képzelni :) Én kicsit ezt látom a nagyszüleimben. 60 éve házasok :) Meg mindíg nevetnek, mesélnek. Nagyon remelem, hogy a volegényemmel ugyan ezt fogjuk megélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!