Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tovább??? (Szerelem)
Figyelt kérdés
Szoooval.. Van 1 fiú, aki 5 éve tetszik ( tud róla) és mostanában beszélgettem vele, és ma voltam verseny és rám irt, hogy hogyan sikerült... utána elkezdtünk beszélgetni, és volt, hogy szíveket küldött. Nagyon kedves és vicces, de nem tudom hogy hogyan tovább. Nagyon kedvelem, de szerintem nem szeretne semmit, viszont a barátaim mást mondanak... Ti mit gondoltok?2023. jan. 24. 20:45
1/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy rádírt volna meg szíveket küldözgetne, ha nem akarna tőled bármit is. Szóval szerintem nyugodtan menj bele a dologba, biztos örülne, ha viszonoznád.
2/8 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet egyértelműen megmondani. Beszélgess vele még, aztán majd eldől, de egyben vigyázz is, mert sajnos a srácok sokszor kihasználják azokat a lányokat, akikről tudják, hogy tetszenek nekik.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat
2023. jan. 24. 22:19
4/8 anonim válasza:
Velem is volt már hasonló és aztán nyíltan bevallottam neki és nagyon kedvesen úgyan de elutasított, úgyhogy szerintem még finoman próbáld kideríteni, hogy mi is a helyzet.
5/8 anonim válasza:
Szerintem ez jót jelent mivel nem véletlen írt csak úgy és emlékezett hogy van versenyed és érdeklődött is iránta és a szívecskék se véletlenek
Ebből lehet még valami
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és tényleg igazatok volt. Vártam, és mostanában mindig együtt vagyunk, meg ölel vagy csak kijelenti, hogy hianyzok neki.
2023. febr. 20. 16:34
7/8 anonim válasza:
Na, jól van akkor. Sok boldogságot! :D
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2023. febr. 25. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!