Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ő miben jobb nálam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő miben jobb nálam?

Figyelt kérdés

Van egy lányt akit megismertem és dobot egy lány srác miatt aki többször is kihasználta és át verte.

Én tudom mit eszik rajta,hisz a srác egy kicsit igénytelen...

Büdös hónalj szaga van és ez néha keveredik cigi szagal is.

Amióta ismerem,borotválkozni sem láttam nagyon.

Most az,hogy milyen ruhákat hord abba nem kötök bele,mert nem szeretek mást ruha alapján ítélni!

Amúgy van humor érzéke és én személyesen ismerem meg kedves is de néha eroszekos és leginkább a nála gyengébb emberekkel.

Én sem vagyok egy nagyon helyes pali,de legalább oda figyelek a külsőmre és nem bántok más embereket főleg aki gyengébb nálam.

Én a többi lány ismerőseim visszajelzéseiből azt gondolom ,hogy viszonylag jól nézek ki.

Ezt nem nagyképűségből írtam le nehogy félreértsen bárki!

Kedves vagyok és figyelmes ha arról van szó, ki tudok állni magamért és nem bántom a nálam gyengébb embereket.

Szeretek hülyéskedni és komoly témákról is beszélni!

Szóval nem tudom mit látott benne,ti mit gondoltok?

2023. jan. 23. 19:53
 1/5 A kérdező kommentje:
De viszont ami negatívum,kicsit a csajozas nehezen megy,az elején benazok egy kicsit,de ha közelebbről megismerem azt a lányt akkor már másabb vagyok.
2023. jan. 23. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a helyesírását...
2023. jan. 23. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy ő olyat lát benne, amit te nem látsz. Van ilyen. Egyébként mivel nem ismerlek titeket személyesen ezért nem fogom tudni megmondani hogy miért őt választotta. Van ilyen, lépj túl rajta.
2023. jan. 23. 23:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenben jobb nalad!
2023. jan. 24. 00:01
 5/5 anonim ***** válasza:
77%
A helyesírás... te kiszúrtad a tieddel a szemét.
2023. jan. 24. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!