Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek első együtt alvás fiúval milyen volt?
Szar.
Vécére kimenni ciki és félhetsz, hogy nehogy elfingjad magad a paplan alatt félálomban.
Kaptál már olyan bankkártyát, amin végtelen pénz van, amit biztosan fel használhatsz bárhol,bárhogy,amíg bármilyen formában pénz van ezen a bolygón?
Kaptál már az angyalodtól egy jelenést, amiben egy energiát adott át, ami miatt dönthetsz a halálodról, nem érzel fájdalmat, örökké egészséges vagy, nem öregszel, nem fázol nincsenek szükségleteid?
Kb olyan, mint ez a lettő együtt szorozva ezerrel.
Nem igazán értem, hogy milyen lehet egy alvás, amikor öntudatlan vagy. Jó?
A szüleim egy darabig nem engedték, hogy együtt aludjak a barátommal. Szalagavató után viszont ő vitt haza a bankettről hajnalban, mert a barátnőm apukájának (aki eredetileg a sofőr lett volna) közbejött valami. Szóval hazavitt és akkor ott is aludt. Későn értünk haza, én fáradt voltam, őt meg amúgy is keltettem azzal, hogy jöjjön értem, úgyhogy aludtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!