Lányok, Nők! Mi a véleményetek akkor, ha együtt vagytok egy fiúval a szaunában és ő megkérdezi, hogy nem baj ha leveszi a gatyáját?
Ez sok mindentől függ.Mióta ismerem,ismerem e egyáltalán....stb
Ha nem ismer,elég bunkó dolog sztem ha megkérdezed,inkább menj be törölközőben,így nem kell kérdezősködni.
Egyébként "szexuális zaklatás" ha mutogatod a kiskirályod ilyen helyzetben!:D
Lehet, nem szaunáztam még külföldön :)
Mindenesetre nálunk az lenne a fura, ha csak úgy spontán elkezdenél vetkőzni ;) Mindenképp jó pont, hogy legalább figyelmeztetsz előre!
Én külföldön élek,és rendszeresen járunk szaunába a párommal...ott sem elfogadott az,hogy különböző neműek társaságában akár a férfi akár a nő meztelenül szaunázzon..SŐT! Vegyes napon TILOS a meztelenkedés! vannak olyan időpontok amikor csak Férfi mehet a szaunába,és vannak olyan időpontok amikor csak nő mehet.Ilyenkor ha csak azonos neműek közt vagy akkor lehet meztelenkedni...
Egyébként ha ismerős,ha idegen én is sértésnek venném ha csupasz seggel jönne valaki szaunázni...Én sem vetkőzöm le..
Ha te nem tudsz csak meztelenül szaunázni akkor menj olyan napokon amikor csak férfiak mehetnek...
Ha jól tudom Magyarországon is így van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!