Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány törli egy képét miattam (amin sok lájk és komment van), mert én úgy gondolom, hogy túl sokat mutat magából, az jó jel?
Én először azt hittem, azért, mert kommentelgettél neki, hogy ribis, és inkább levette, hogy ne lássák az ismerősei. Ez se szimpatikus, sőt, de így sem jobb.
Nem kérte előzetesen a véleményed. És ha kérte volna is feltehette volna attól függetlenül.
Az alapján, amit írsz, nehéz időszakot él, te pedig támogatás helyett kihasználod ezt.
Miért lenne attól több vagy jobb, hogy leveszi azt a képet? Hogy függ ez össze?
Nem értem, hogy miért kell bántani a kérdezőt... Nem azt kérte a csajtól, hogy tetováltasson magára, ugorjon egy kútba, vagy bármi hasonló, hanem hogy a kedvéért töröljön ki magáról egy képet. A csaj (valószínüleg) nem influenszer, hogy az insta képeiből él, szóval semmilyen hátrány nem érte ezzel.
A másik meg az, hogy egy szerelmes ember sok dolgot megtesz a másikért. A lány saját akaratából döntött a kép törlése mellett.
Nem csodálom hogy nem veled:D
Azért egy kicsit sajnállak ha tébyleg azt gondolod hogy normális ez a gondolkodás.
Nem tudom kinek képzeled magad,de nem kell az engedélyed sem ahhoz hogy kitegyen egy képet magáról,sem ahhoz hogy azzal flörtöljön akivel akar.
Értem hogy tetszik meg lehet hogy tényleg jót akarsz de akkor is kontrollálni akarod,már azelőtt hogy egyáltalán bármi lett volna köztetek. Ez viccen kívül ijesztő a legtöbb lánynak,jogosan. Tényleg nem kötekedésből mondom,ha normális kapcsolatot szeretnél akkor ezen a hozzáálláson nagyon gyorsan változtatni kell,amíg még tudsz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!