Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány törli egy képét miattam (amin sok lájk és komment van), mert én úgy gondolom, hogy túl sokat mutat magából, az jó jel?
Figyelt kérdés
Mármint, hogy megteszi miattam? Ettől szerethet, vagy nem?2023. jan. 16. 18:34
1/20 anonim válasza:
Jó jel is lehet (ezt látom valószínűbbnek), de lehet rossz is. Ha találkoztok, kérdezd meg tőle, hogy mi volt az oka a törlésnek.
2/20 anonim válasza:
Nem. Azt jelenti, hogy határozatlan, könnyen befolyásolható.
3/20 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten rossz jel, hogy hagyja, hogy beleszólj abba, hogyan nézzen ki...
4/20 anonim válasza:
A másik, amit jelent, hogy uralkodni akarsz rajta, ami nagyon negatív dolog.
5/20 A kérdező kommentje:
Nem uralkodom, csak szeretném jobbá, többé tenni.
2023. jan. 16. 19:30
6/20 anonim válasza:
Ó, szegény csaj! Egy zsarnokkal akadt össze. Nagyon rossz jel. Neki rólad. Te csak ne akarj senki "többé, jobbá" tenni, mert nincs hozzá felhatalmazásod. Te magad nem vagy senkinél több és jobb, sőt - honnan veszed ehhez a jogot?! Senki nem a te rabszolgád, hiába szeretnél rabszolgatartó lenni!
7/20 anonim válasza:
Ha beleszerettél abba, amilyen ő most valójában, mi a fenének akarod megváltoztatni, befolyásolni. Ha szereted, akkor ne akard irányítani, az nem visz sehova, max leépíted érzelmileg a lányt
8/20 A kérdező kommentje:
Srácok-lányok, nyugalom. Egy nagyon aranyos, kedves lány, csak összezavarodott mostanában, és elég kétségbeesetten kezdett "szeretet" után kapkodni, éppen ezért próbálom megadni neki azt, amire vágyik.
2023. jan. 16. 20:18
9/20 anonim válasza:
Nanananana, ne magyarázkodj! Arra, hogy leurald, biztos nem vágyik! Jobban járna, ha nem a te szereteted után kapkodna.
10/20 anonim válasza:
Ha megtette érted, akkor valószínüleg be akar vágódni, szóval jó jel, de tényleg ne nagyon csinálj ilyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!