Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiú. Mit tegyek? Szeretem, de nem tudom, hogy viszont érzi e a dolgot
Nagyon jóban vagyunk, minden nap beszélhetünk. Osztálytársam és tudom van az a szabály, hogy osztálytárssal nem szabad összejönni.. Nem tudom hogy mondjam el neki, hogy szeretem. Egy gimnáziumba szeretnénk menni. Az a baj, hogy ő egy évvel fiatalabb nálam és mondta hogy neki fura lenne egy nála idősebb lánnyal együtt lennie. Emellett pedig sokat bámul, hoz nekem csokit, mert tudja hogy szeretem és gyakran dicsérget és megvígsztal ha szomorú vagyok. Múltkor korcsolyázni mentem vele és a legjobb barátnőmmel. Egy 5 éves kisfiúnak segítettem, mert nem tudott fellépni a jégre és miután segítettem a kisfiúnak ránéztem a kiszemeltemre és olyan cukin mosolygott rám. Szóval nem tudom, hogy most tetszem e neki, vagy csak szimplán havernak tart e
Előre is köszönöm a válaszokat mindenkinek boldog új évet 💞
Ezek alapján bejössz neki, csak fél a reakciódtól, ezért kamuzik
Főleg, hogy 1 év kb semmi
Valami olyasmivel teszteld, mint amit a tizes írt, és majd tájékoztass minket a fejleményekről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!