Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiú. Mit tegyek? Szeretem, de nem tudom, hogy viszont érzi e a dolgot
Nagyon jóban vagyunk, minden nap beszélhetünk. Osztálytársam és tudom van az a szabály, hogy osztálytárssal nem szabad összejönni.. Nem tudom hogy mondjam el neki, hogy szeretem. Egy gimnáziumba szeretnénk menni. Az a baj, hogy ő egy évvel fiatalabb nálam és mondta hogy neki fura lenne egy nála idősebb lánnyal együtt lennie. Emellett pedig sokat bámul, hoz nekem csokit, mert tudja hogy szeretem és gyakran dicsérget és megvígsztal ha szomorú vagyok. Múltkor korcsolyázni mentem vele és a legjobb barátnőmmel. Egy 5 éves kisfiúnak segítettem, mert nem tudott fellépni a jégre és miután segítettem a kisfiúnak ránéztem a kiszemeltemre és olyan cukin mosolygott rám. Szóval nem tudom, hogy most tetszem e neki, vagy csak szimplán havernak tart e
Előre is köszönöm a válaszokat mindenkinek boldog új évet 💞
Nincs ilyen szabály.
Gondold meg a lehetőségeket, utána dönts.
Vegyél egy nagy levegőt és mond el neki mit érzel.
Lehet cikinek érzed de hidd el nem az.
Hát, ha mondta, hogy nem akar idősebb barátnőt, akkor ez egy negatív jel. Viszont ennek ellentmond, hogy mosolyog, meg néz. Szerintem kicsit lazíts a kapcsolaton, mert lehet, hogy túlságosan kényelmesen ott vagy a közelében mindig. S ha hiányzol neki ennek hatására, akkor keressen, hívjon randira, ahol csak ti vagytok ketten. Ha nem keres, akkor meg hagyd. Szerintem a barátságban vele csak szenvednél. Főleg, ha szemed láttára összejönne valaki mással.
50f
Mondd neki, hogy tegnap összejöttetek azzal a sráccal, akiről beszéltél, és nézd a reakcióit. Aztán bevallhatod, hogy füllentettél. Akkor is nézd a reakcióit. Ha rákérdez, akkor kicsit kajánul mondhatod neki, hogy csak kíváncsi voltál a reakciójára. Ha elpirul, akkor érdekled.
Lehet, hogy az van, hogy bár tetszel neki, de még éretlen, vagy nincs önbizalma, vagy nem tudja, hogy kell lányokhoz közeledni. Vagy tudod, volt már valakije? 7,8 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!