Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőmnek mi baja van velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek mi baja van velem?

Figyelt kérdés

Röviden annyi,hogy 2022.December vége felé jöttünk össze egymással,két ünnep között találkoztunk napi szinten.1 hete járunk,2 hete ismerjük egymást.

2022.év végén együtt töltöttük a Szilvesztert is.

Az új év napja után szinte a Messenger beszélgetések,hívások elég ritka és nem látom rajta,hogy szeretne engem.

Ha én keresem fel,nem reagál vissza rám Messenger beszélgetés,hívás útján.Ha találkozóra hívnám,akkor az a válasz,hogy "Meglátjuk."

Ráadásul az új év első munkanapján tudta meg tőlem,hogy nem szeretnék gyereket és emiatt teljesen pipa rám.Természetesen védekeztünk!

Ezen a héten szinte úgy kapok üzenetet tőle,hogy mindig az a válasz "Igen-Nem".

Mi a véleményetek erről?Szerintetek vége a párkapcsolatunknak?

Hagyjam békén inkább?Engedjem el így is,hogy nincs is bejelentve a szakítás?

2023. jan. 8. 10:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

KÉT HÉT ismeretség után ti mégis milyen szerelemről meg "párkapcsolatról" beszéltek? Egek. Ennyi idő alatt még normálisan összeismerkedni sem lehet, nemhogy mély érzelmeket táplálni meg közös terveket szőni.

Általános iskolások vagytok talán??

Túlgondoltad a semmit.

Ez eddig nem volt járás. Összegabalyodtatok, aztán elkezdtetek ismerkedni, hogy kiderüljön lehet-e MAJD belőle járás, MAJD párkapcsolat, MAJD szerelem. De az ismerkedési szakaszban zátonyra futott a projekt.

2023. jan. 8. 15:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Minek kell szexelni két perccel az összejövetel után?

Amúgy megválaszoltad a saját kérdésed: bepipult, mert nem akarsz gyereket, ő meg valószínűleg majd szeretne. Bár legalább nem cseszted el több évét, ahogy velem csinálták meg, és ki tudja, lesz-e még gyerekem...

Szerintem ne írj neki, ha még egyszer azt írja, majd meglátjuk. Ő már ezt a kapcsolatot elengedte, csak nincs gerince megmondani.

Egyébként ez, hogy ismeritek egymást két vagy három hete, egy-két hete vagytok együtt, milyen szerelemről van szó? ISMERKEDJETEK!

2023. jan. 8. 17:42
 13/17 anonim ***** válasza:
47%
Ha dec vége felé jöttetek össze, szerintem nem gondolta veled komolyan, csak kellett neki egy pótlék,hgoy az ünnepeket ne töltse egyedül. Lehetséges ezt némileg kihasználásnak mondani. Mert ha most már nem kér belőled. Ha nem mondtál neki semmi sértőt, és eddig tetszettél neki, meg ilyesmi. Ha akkor az a rész, az a szakasz az időben, életedben szép emlék, akkor tedd fel arra a polcra; ővele meg ne foglalkozz.
2023. jan. 8. 17:48
 14/17 anonim ***** válasza:
36%
*szóval, érzelmi támasznak használt téged, de már nem akar annak használni, má nem kellesz nekije.
2023. jan. 8. 17:49
 15/17 anonim ***** válasza:
71%

Velem ugyanez volt, csak majdnem két hónap után.

Megírtam neki, hogy vagy mondjon valamit, vagy akkor hagyjuk békén egymást. Annyi legalább volt benne, hogy ezután elmondta, mégsem szeretne tőlem semmit. Ez van.

2023. jan. 9. 08:47
 16/17 anonim ***** válasza:
72%
Szakítottunk - egy hét után! Istenem.Egy hét arra sem elegendő, hogy valakit le akarnék fektetni.
2023. jan. 10. 12:13
 17/17 anonim ***** válasza:
65%
17! Én se ugranék instant terpeszbe egy hét után, de van, akinek elég még kevesebb idő is.
2023. jan. 10. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!