Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedik hogy a barátnőmnél aludjak? Hogyan győzhetném meg őket?
A szüleim nem engedik, hogy a barátnőmnél aludjak. Azt mondják, túl kicsik vagyunk még ehhez. De nem értem hogy miért mondják ezt, hiszen ha akartunk volna szexelni már rég megtehettük volna. Nem csak éjjel szexelhet az ember.
Én 16 vagyok, barátnőm pedig nemsokára 16.
Hogyan győzhetném meg őket hogy mégis megengedjék az ottalvást?
Szerintem ha nekik is megmondanád hogy a szexen már túllehetnétek ha akartátok volna, akkor hátha elengednek. Persze érvként mondd, mármint ne szemtelenül, hogy utána már csak azért se engednek el.
Mondd, hogy otthon lesznek a szülei (ha otthon lesznek...)
Ha még nem tetted ajánld fel nekik hogy bemutatod nekik a barátnőd, talán ez is segíthet.
Jobbat nagyon nem tudok mondani, sajnos ha ezek nem győzik meg őket, akkor máshogy nehéz lenne. Talán az hogy jobb-e nekik ha nálatok aludnátok (ha megoldható és nem náluk)
Mi értelme van ennek az ottalvásnak, sosem értettem.
Tiszta feszengés az egész, idegen helyen szarni, a házigazdák üljenek vigyázzállásban, nem lehet melltartó nélkül lenni, nyugodtan szellenteni, mert valaki ott van. Dugni állítólag nem akartok, akkor tényleg minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!