Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apám mit teszi veszi a szépet és flörtöl a barátnőmnek? Derekát is megfogta, mi a fenét csináljak????
Szüleim elváltak, apám egyedül van a vén kujon, megcsalás miatt végezte igy. De az én csajomra, hogy mer rámászni?
Nem vagyunk cigányok, mielőtt bárki ezzel jönne.
Csak apám ilyne mocsok, genya fickó.
Bár eléggé elszomoritott, hogy a lánykám ezt csak igy elnézte, még vissza is reagált és a derekas résznél sem tett semmit.
Én pattantam oda, de szerintme egy csajszi meg kell védeni tudja magát valahogy mégis nem?
Tényleg vannak ilyen alakok, akik nem ismernek korlátokat. Ne vidd el apádhoz.
Neki meg mondd meg, hogy ne ölelgesse, ne fogdossa a barátnődet.
Én ezt csinálnám:
Amikor ott van az apám és a lány is, mondanám nekik, hogy beszéljünk. Elmondanék mindent ezzel kapcsolatban az apámnak, a lány előtt. Ettől el lehetne érni, hogy rossz legyen a hangulat, amikor mindketten egy térben vannak, így a lány sem akarna ott lenni, amikor ott van apád. A dolgokat ki kell mondani, katarzist teremteni és az vezet változáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!