Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzek semmit?
Figyelt kérdés
Ez az egész dolog onnan indult, hogy 4 hónapja a volt barátom az egyik napról a másikra elkezdett kevesebb időt rám fordítani és az lett a vége, hogy szakítottunk. Megismertem új embereket, sokat buliztunk/bulizunk együtt. És jött egy fiú aki már 2 hónapja próbál megkapni, de eddig sohasem mutatta ki. Nemrégiben megcsókolt és elkezdünk randizni stb. Nagyon kedves és imádnivaló fiú, de sajnos nem érzek iránta semmit, pedig nagyon szeretnék, mert úgy gondolom nagyon tudnám szeretni, de amióta a volt barátommal szétmentünk “elfelejtettem” szeretni és nem tudok újra. :/2023. jan. 5. 22:19
1/6 anonim válasza:
Már leírtam párszor... a nők képesek kiszagolni a férfi immunrendszerét - és ha az nagyon hasonló az övékéhez, akkor NEM LESZNEK SZERELMESEK.
Fejre állhat a nő, vagy férfi - akkor SEM.
Ezen kívül lehet olyan is, hogy még nem heverted ki az előzőt. Akkor pszichológus tud segíteni.
2/6 anonim válasza:
Első és legfontosabb dolog. Kedveled a srácot? Ha nem, akkor kérlek még az elején tudasd vele, ne ringasd hamis reményekbe, ne törd össze a szívét. Mondd el neki, hogy jelenleg nem szeretnél belebonyolódni semmi komolyabba, így ő is tudni fogja mire számítson. Teljesen érthető ha vannak sebeid az előző párkapcsolatodból és ez kihat a jelenedre. Elsősorban foglalkozz magaddal, fókuszálj magadra, és keresd magadban a boldogságot. A fiúval majd később még alakulhatnak a dolgok és fellobbanhat az a bizonyos szikra.
3/6 anonim válasza:
Van ilyen, hogy valaki szimpi, de szerelem mégsem alakul ki. Ez még változhat, kialakulhat később is, de ha huzamosabb ideig vársz és utána sincs változás, akkor érdemes elengedni.
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvelem a srácot, viszont hirtelen jött ez az egész, mert nem számítottam rá. Ami a volt barátomat illeti szimpla haragot érzek iránta, amiért képes volt velem úgy kitolni. Ez lehet az ok arra, amiért most nem tudok nyitni egy új kapcsolat felé?
2023. jan. 5. 23:29
5/6 anonim válasza:
Lehetséges.
Ne foglalkozz a volt barátoddal, összpontosíts az újra!
6/6 japierdole98 válasza:
Amíg nem rendezed a haragot magadban, mindenkiben őt fogod keresni. Bocsáss meg neki, és ‘szabad’ leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!