Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes folytatni ha nem érzek semmit?
Figyelt kérdés
Szóval megismertem kb 2 hete egy fiút egy buliban és azóta már jópárszor találkoztunk. Kb a második randi után már úgy kezdtünk viselkedni mint, egy szerelmes pár. Én látom rajta hogy ő szerelmes és sok időt szeretne velem tölteni viszont én meg nem érzem a pillangókat és azt, hogy nagyon vonzódnék hozzá pl. mikor megölel, megcsókol.
Nem tudom, hogy mit csinálják mert nagyon nagyon kedves és aranyos és félek hogy rosszul döntök. Találkozhassak vele és hagyjak időt hátha kialakul bennem is vagy inkább hagyjam?
2022. okt. 19. 16:59
1/3 anonim válasza:
Szerintem megéri az időt, hogy megpróbáld vele. Lehet, benned lassabban alakulnak ki a mélyebb érzelmek. Veszteni valód nincs, és neki se, könnyen lehet, hogy egy jó kos kapcsolat sül ki belőle :) ne görcsölj, csak élvezd, ha jólesik vele lenni :)
2/3 anonim válasza:
Ahogy 1-es mondja, beszélgessetek, találkozzatok többször is még, aztán majd kialakul. Veszteni valódi valóban nincs ;-)
3/3 anonim válasza:
Ehhez idő kell a legtöbb esetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!