Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam el a barátnőmnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a barátnőmnek hogy már nem érzek iránta semmit?

Figyelt kérdés
Még nem vagyunk olyan sok ideje együtt és kezdem elveszíteni az érdeklődésemet iránta, de minél több ideje vagyunk együtt ő annál boldogabb és boldogabb amikor láthat és nem szeretnék neki fájdalmat okozni, mert már volt elég fájdalma és én voltam az aki talpra állította... nagyon nem szeretném elmondani ezt neki és nem tudom ilyenkor mi lenne a legjobb amit lehetne cselekedni.
2021. jún. 24. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legjobb az az őszinteség, mondd el neki hogy kezded elveszíteni az érdeklődésedet, próbáljatok meg javítani a kapcsolatotokon. Ha nem akarod javítani, akkor is még mindig jobb ha elmondod neki és szakítotok (barátok maradhattok), mint hogy szerzel másik pasit és csak utána szakítasz vele/benne maradsz egy számodra érdektelen kapcsolatban.
2021. jún. 24. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
*upsz, félreolvastam a kérdést, azt hittem te vagy a lány bocsi. A válasz még mindig áll azert, csak cseréld fel a szerepeket.
2021. jún. 24. 18:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Van benne igazság lehet akkor ez lesz... de akkor se szeretném megbántani ezzel

Plusz fiú vagyok tehát másik pasit tuti nem szerzek XD

2021. jún. 24. 18:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja bocsi hogy javítottalak mert most látom javítottad magad XD
2021. jún. 24. 18:48
 5/6 anonim válasza:
100%
Szerintem is jobb ha elmondod neki az igazat persze nem úgy hogy a fejéhez vágod.másrészt pedig maradhattok barátok
2021. jún. 24. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
legyél őszinte! és maradj kedves hozzá, a legtöbb kapcsolattal az a baj hogy veszekedve válnak el. nem mondom hogy maradjatok barátok mert szerintem az lehetetlen, de nyilván nem kell köpni a másikra ha összefuttok véletlen. a legjobb neki az lesz ha nem beszéltek és továbblép! tapasztalat! nagyon nehéz időben szakítottam legutóbb, erős lány hidd el!
2021. jún. 24. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!