Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak...?
Azzal akarná leélni az életét, akit valójában személyesen nem is ismer?
Legyél te abban biztos, hogy megvannak a kalandjai.
A távkapcsolat pedig nem működik.
Ebből a kérdésből semmi nem értettem.
Nem egyszerűbb elnevezni őket bárhogyan, mint úgy hivatkozni rájuk, hogy másik? Azt sem tudom mikor kiről van szó.
Na így már mindjárt másabb.
Szóval:
Azt állítod, hogy Te szeretsz egy olyan személyt, akivel még nem találkoztál, csak interneten beszéltetek. Már itt sántít a dolog, mert ilyen nincs.
Ott van Misi, akivel lehetett volna valami, de Béla miatt nem lett semmi?
Most vagy 2 vasat akarsz tartani a tűzbe, vagy Te sem tudod mit szeretnél.
Ha számít valamit a véleményem, akkor: Misivel legyen komolyabb kapcsolatod, mert ebből még lehet valami. Bélát pedig a távolság miatt hagyd, mert a távkapcsolatok NEM működnek.
"mert olyanokat mond h velem akarja leelni az eletet meg ilyesmi." Ha ezt a Béla mondta, akkor ez pedig egy instant red flag, hisz élőben nem is találkoztatok (oké, képe látjátok egymást, de az nem olyan) és 100%-ban biztos vagyok abban, hogy csak hülyíteni akar. + szerintem van rajtad kívül 500 másik lány, akivel beszélget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!