Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csinaljak...?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak...?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy hogyan mukodik ez az oldal de most furcsa helyzetbe vagyok es idegenektol kerek valaszokat...na szoval eloszor is 16 eves lany vagyok es igy nyar vege ota beszelek egy 18 eves fiuval. De kizarolag neten beszelunk mert messze lakik. Sokszor felajanlotta h jonne hozzam de mindig nemet mondtam. Eloszor is azert mert nagyon szerelmes lettem egy fiuba igy szeptember korul akit szemelyesen ismerek. Es volt is koztunk valami de semmi komoly. De en azota a masik fiut nem birom elfelejteni. Es nem erzem fernek ezt a masik fiuval szbe mert olyanokat mond h velem akarja leelni az eletet meg ilyesmi. En is szeretem ot de a masik fiu akkor se megy ki a fejembol. Szerintetek mit csinaljak? Elore is koszi annak aki vette a faradtsagot es elolvasta...
2023. jan. 2. 13:54
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Azzal akarná leélni az életét, akit valójában személyesen nem is ismer?

Legyél te abban biztos, hogy megvannak a kalandjai.

A távkapcsolat pedig nem működik.

2023. jan. 2. 14:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint én tuti nem dobnék el egy biztos kapcsolatot egy olyen srácért, akivel még sosem taliztatok, ráadásul messze is van.
2023. jan. 2. 15:14
 3/7 anonim ***** válasza:
51%

Ebből a kérdésből semmi nem értettem.

Nem egyszerűbb elnevezni őket bárhogyan, mint úgy hivatkozni rájuk, hogy másik? Azt sem tudom mikor kiről van szó.

2023. jan. 2. 15:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem egesz erthetoen elmondtam a dolgokat. Nem tudom melyik reszet nem erted de az a lenyeg hogy van egy fiu, bela akivel nyar ota kizarolag csak interneten beszelunk. Nem talalkoztunk. De aztan szeptemberben megismertem egy misi nevu fiut akivel lehetett is volna valami de bela miatt nem lett semmi. De en misit nem tudom elfelejteni. Ezt igy nem erzem fernek belaval szemben. Szeretem belat de nem tudom hogy ez lehet e mukodokepes kapcsolat. Mert messze vagyunk, nem tudom o mit csinal stb...szoval kicsit tanacstalan vagyok
2023. jan. 2. 16:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Na így már mindjárt másabb.

Szóval:

Azt állítod, hogy Te szeretsz egy olyan személyt, akivel még nem találkoztál, csak interneten beszéltetek. Már itt sántít a dolog, mert ilyen nincs.

Ott van Misi, akivel lehetett volna valami, de Béla miatt nem lett semmi?

Most vagy 2 vasat akarsz tartani a tűzbe, vagy Te sem tudod mit szeretnél.

Ha számít valamit a véleményem, akkor: Misivel legyen komolyabb kapcsolatod, mert ebből még lehet valami. Bélát pedig a távolság miatt hagyd, mert a távkapcsolatok NEM működnek.

"mert olyanokat mond h velem akarja leelni az eletet meg ilyesmi." Ha ezt a Béla mondta, akkor ez pedig egy instant red flag, hisz élőben nem is találkoztatok (oké, képe látjátok egymást, de az nem olyan) és 100%-ban biztos vagyok abban, hogy csak hülyíteni akar. + szerintem van rajtad kívül 500 másik lány, akivel beszélget.

2023. jan. 2. 16:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Bar ne lenne igazad...de sajnos lehet jol latod a dolgokat. Plusz ha mindenki ezt gondolja akkor valoszinu hogy igazatok van...
2023. jan. 2. 17:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha az az adott srác nem megy ki a fejedből, akkor ez nem fair az internetessel szemben. Szerintem a távkapcsolatok is működhetnek, viszont most itt nincs is miről beszélni, mert ha most az egyik fiú nem is internetes lenne, akkor is, a másik nem megy ki a fejedből. Így az internetessel sehogy sem illene összejönnöd, még akkor se, ha a való életben is ismernéd őt.
2023. jan. 2. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!