Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mióta beleszerettem egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta beleszerettem egy lányba, fogytam öt kilót, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem bírok enni, egyszerűen nem megy, csak alig-alig sikerül. Mit lehet tenni, hogy ezt leküzdjem?
2022. dec. 8. 15:24
 1/2 anonim válasza:
93%
Örülj neki!Gyúrjál,szálkásítsál és még jobban be fogsz jönni a csajoknak!
2022. dec. 8. 15:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem ilyen. Biokémiai folyamat.

Az, amit most érzel, egy rövid távú, de annál intenzívebb hormonális zavar. Ez két héttől legfeljebb hat hónapig tart, de a legtöbbször másfél-két hónapon belül teljesen elmúlik.

Ha a szerelem viszonzásra talál, és kapcsolat lesz belőle, akkor átalakulhat egy másik fajta, érettebb szerelemmé, azaz kötődéssé. Ez sokkal kisebb intenzitású, de tartós érzés, és akár életfogytig is megmarad. De ezt 20-22 alatt nemigen szokták megélni az emberek, mert tizenéves korban még nincs egészen kész az idegrendszer, és nem tudnak kialakulni azok a neurális pályák, ami ezt lehetővé teszi.

Ha nem hagy békén ez a szerelem, és nem tudod vagy akarod kapcsolattá alakítani (a csaj nem akarja / nem érdemes / stb), akkor várakozz türelmesen, és elmúlik.

Napi egy szem paracetamol sokat segíthet! Ugyanis a paracetamol mellékhatása, hogy blokkolja az agylebeny egyes területeit, köztük az érzelmi gondolkodásért felelős részt. Azaz a paracetamoltól csökken vagy elmúlik a szerelem, a vágyakozás, de a szakítási fájdalom is. Vegyél be, segít. Csak ne cseszd szét a vesédet, napi kettőnél többet semmiképpen!

2022. dec. 8. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!