Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy osztálytársa...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy osztálytársamba, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Most vagyok 1. éves gimiben és van egy osztálytársam akibe beleszerettem. Annyira nem ismerem, de mostanában csak ő jár fejemben nem tudok nem rá gondolni, róla álmodok, rá gondolok amikor lefekszek és felkelek. Nem vagyok benne biztos de lehet hogy ő is érez valamit, de ezt nem tudom. Amikor találkozunk az osztályban akkor nem nagyon tudok vele kettesben beszélgetni vagy ilyesmi mert én is meg ő is a barátainkkal vagyunk és ez itt a legnagyobb probléma mert nem tudom megközelíteni ezt az egészet. A másik probléma hogy még 4 évig oszt társak leszünk ami azért baj mert ha valami félremegy vagy akár szakítunk az elég szar lesz így. Szóval ha valaki tud ilyesmiről mondani pár dolgot azt megköszönném.

2022. máj. 25. 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Idővel elfelejted. Ennyi idősen jönnek-mennek az érzelmek.
2022. máj. 25. 21:00
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem próbálj meg felé közeledni, aztán meglátod hogy alakul. Ilyen szempontból könnyű dolgod van, mert osztálytársak vagytok.
2022. máj. 25. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:
29%
Hát... Ha még nem késő, most ábrándulj ki belőle. De ezt csak statisztika alapján tanácsolom, különben lehet, hogy a jövendőbeli férjedet/feleségedet találtad meg.
2022. máj. 25. 21:11
 4/8 anonim ***** válasza:
33%

Hát, szerintem is ábrándulj ki belőle. Osztálytárssal sosem jó összejönni. Utána évekig nézheted, ha szakítotok, és ha nem békés körülmények között szakítotok, akkor még rosszabb lesz. Tapasztalatból mondom.

Egyébként most hogy év vége van és első éves vagy hogyan jött össze, hogy még 4 év?

2022. máj. 25. 21:33
 5/8 A kérdező kommentje:

Én is gondolkoztam rajta hogy elfeljtsem e de még nem tudom hogy el akarom e felejteni...

Negyedik azért még négy év mert technikum nem gimi csak kijavította az autocorrect

2022. máj. 25. 22:15
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
Mért kéne elfelejteni? Megjegyzem, nem is lehet. Ne legyél nyúl, állj vele szóba. Azt akarod, nem?
2022. máj. 25. 22:58
 7/8 anonim ***** válasza:
20%
Ooo technikum. Értem. :)
2022. máj. 26. 05:23
 8/8 anonim ***** válasza:
13%

Házi nyúlra nem lövünk. Alapszabály.

Ha szakítotok, nézhetitek még egymás fejét kínosan a suliban.

Nekem más osztályból a gimin belül volt ilyesmi. Még folyosón is elég kellemetlen volt látni egymást 2 évig, nemhogy egy osztályon belül. (Szval tapasztalatból mondom.)

Én elcsesztem, te ne tedd.

2022. máj. 27. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!