Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta rájöttem, hogy a lány, akit szeretek, szeret, elbizonytalanodtam, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval nem úgy értve, hogy vele kapcsolatban, hanem egy totál magabiztos arc voltam, de most olyan bizonytalan lettem, nem tudom, hogy mit csináljak, és hogyan.2022. dec. 16. 16:00
2/9 A kérdező kommentje:
Készen vagyok. Felakasztom magam.
2022. dec. 16. 17:02
3/9 anonim válasza:
Én meg örülnék a helyedbe, hogy aki bejön csaj annak bejönnék, ha összemelegednék vele visszajönne a magabiztosságom (ami amúgy nincs)
Adjak kölcsön kötelet? van a kocsimba 3 tonnás kb 3 méter hosszú
4/9 anonim válasza:
Jobb a szerelmi bánat mint a bánat szerem nélkül?
5/9 anonim válasza:
Új lehet neked ez a helyzet, ezért még nem komfortos.
6/9 anonim válasza:
5-ösnek lehet igaza. Szoknod kell a helyzetet. Akár meg is beszélheted vele, hogy ő hogy érzi ezt.
7/9 anonim válasza:
Szedd össze magad, nehogy elszalaszd őt!
8/9 A kérdező kommentje:
Próbálok magamhoz térni, de néha-néha konkrétan olyan, mintha nem lennék önmagam. Brutális.
2022. dec. 18. 13:58
9/9 anonim válasza:
Minden kezdet nehéz, majd megszokod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!