Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek imponál, ha egy srác verseket, novellákat ír?
Öröm volt olvasni, már csak írásodból látszódik a tehetséged. Ha gondolod, megoszthatod egy versed privátban, tényleg kíváncsi vagyok. :D
12-es voltam.
20as, legközelebb figyelj, az "ehhez", az 2db "h" :D
Viszont egy kérdés, milyen zenéket szeretsz ?
24-es,elnézést kívánok,épp nem voltam formában.
A kérdésed remek kérdés!
Nagyon sok féle zenét hallgatok, sok-sok kisebb okból, melyek végsősoron egy nagy okká egyesülnek: a háttér.
"a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene; kérdés, hogy áterzed-e".
A zene legfőbb szerepe számomra háttér, mi sokkal-sokkal magasztosabb, mint amilyennek hangzik.
Leginkább talán az alter rock, indie rock alfajai állnak közel hozzám. Ugyanakkor nagyon szeretem a klasszikusokat, Chopint, Lisztet, Ravelt, Satiet és társaikat, a jazzt és annak ágazatait, az operát, ha azt lehet zenei műfajnak hívni. Legtöbbet az ambient zenékre (aphex twin, grayera, boards of canada stb.) írok, a klasszikusok mellett — azt hiszem ezt meg kell jegyeznem. Nagyon szeretem a klasszikus rock and roll, rockabilly zenét, az absztrakt hip-hoppot (earl Sweatshirt, MF DOOM, Aesop Rock) Mindezek mellett vannak az olyan zenék, melyeket nem tudok ilyen könnyedén leírni. Inkább mondok egy ilyen zenészt: Greaf. A zenét ugyanannyira szeretem, mint az irodalmat. A kettő nekem összefügg — a két legérzékibb, legkevésbé érzekszervekre hagyatkozó művészi ág (tudom, a zenét hallani kell, remélem érted mire gondolok).
Pár banda, zenész akiket nagyon nagyon szeretek:
Greaf
Slowdive
Duster
Sam Ray
Mogwai
Radiohead
Jeff Buckley
Aphex Twin
Liszt Ferenc
Bob Marley
Outkast
MF DOOM
Nujabes
Köszönöm, ha elolvastad e hosszú választ. Te miféle zenéket szeretsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!