Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Nektek imponál, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek imponál, ha egy srác verseket, novellákat ír?

Figyelt kérdés
És egy regényen is dolgozik. Mit gondoltok erről?

2022. dec. 29. 23:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Emberfüggő, van akinek igen és van akinek nem. Nekem mondjuk imponálna, mert szeretek olvasni és imádom az irodalmat :D
2022. dec. 31. 19:40
 22/25 anonim ***** válasza:
83%

Öröm volt olvasni, már csak írásodból látszódik a tehetséged. Ha gondolod, megoszthatod egy versed privátban, tényleg kíváncsi vagyok. :D

12-es voltam.

2023. jan. 2. 04:24
 23/25 anonim válasza:
100%
#22 köszönöm szépen. Szívesen mutatók egy párat.
2023. jan. 4. 13:53
 24/25 anonim ***** válasza:

20as, legközelebb figyelj, az "ehhez", az 2db "h" :D

Viszont egy kérdés, milyen zenéket szeretsz ?

2023. jan. 11. 06:27
 25/25 anonim válasza:

24-es,elnézést kívánok,épp nem voltam formában.

A kérdésed remek kérdés!

Nagyon sok féle zenét hallgatok, sok-sok kisebb okból, melyek végsősoron egy nagy okká egyesülnek: a háttér.

"a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene; kérdés, hogy áterzed-e".

A zene legfőbb szerepe számomra háttér, mi sokkal-sokkal magasztosabb, mint amilyennek hangzik.

Leginkább talán az alter rock, indie rock alfajai állnak közel hozzám. Ugyanakkor nagyon szeretem a klasszikusokat, Chopint, Lisztet, Ravelt, Satiet és társaikat, a jazzt és annak ágazatait, az operát, ha azt lehet zenei műfajnak hívni. Legtöbbet az ambient zenékre (aphex twin, grayera, boards of canada stb.) írok, a klasszikusok mellett — azt hiszem ezt meg kell jegyeznem. Nagyon szeretem a klasszikus rock and roll, rockabilly zenét, az absztrakt hip-hoppot (earl Sweatshirt, MF DOOM, Aesop Rock) Mindezek mellett vannak az olyan zenék, melyeket nem tudok ilyen könnyedén leírni. Inkább mondok egy ilyen zenészt: Greaf. A zenét ugyanannyira szeretem, mint az irodalmat. A kettő nekem összefügg — a két legérzékibb, legkevésbé érzekszervekre hagyatkozó művészi ág (tudom, a zenét hallani kell, remélem érted mire gondolok).

Pár banda, zenész akiket nagyon nagyon szeretek:

Greaf

Slowdive

Duster

Sam Ray

Mogwai

Radiohead

Jeff Buckley

Aphex Twin

Liszt Ferenc

Bob Marley

Outkast

MF DOOM

Nujabes

Köszönöm, ha elolvastad e hosszú választ. Te miféle zenéket szeretsz?

2023. jan. 12. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!